zondag 28 december 2008

Guardian angel

Vandaag de Guardian angel van Ria afgemaakt en ik ben hem gelijk kwijt aan Jara, die zag hem liggen, deed hem tegen haar gezichtje aan en met een gelukzalige glimlach zei ze dat hij van haar was en wat zeg je dan als oma................... vrijdag wordt ze alweer 3, wat gaat de tijd toch snel.

Vandaag ook zitten haken aan mijn sprei en een poging gedaan om een blok te breien, maar mijn hersenen wilde niet meewerken, want het is een redelijk moeilijk patroon, ik sla hem dus maar even over en brei morgen het andere blok, dan loop ik er een achter, maar dat is geen ramp.

Dan heb ik ook nog een raadsel, in al die jaren dat ik hem heb en dat zijn er inmiddels 8 ben ik er nog steeds niet achter wat dit is.
Het is van been en er zit een bladerrank omheen, het is van mijn oma geweest en volgens mijn moeder zat het altijd in haar naaimand, ik gebruik hem altijd om stofjes mee binnenste buiten te keren en dat werkt goed, maar ik kan me niet voorstellen dat het daarvoor is, dus........wie het weet mag het zeggen, er valt niets mee te winnen, hooguit mijn eeuwige dankbaarheid :-)

7 opmerkingen:

inge zei

wat leuk dat die kleine meid die quilt zo leuk vond!

Cindy at her Country Home zei

Wat ben je toch ook een echte lieve Oma Ines, HEERLIJK!
Uuuhhh...Ik zou het niet weten waar het voor moet dienen, maar wel een heel leuk handigheidje inderdaad.
Hele fijne jaarwisseling met veel oliebolletjes, Liefs van Cin X

Anoniem zei

Hallo Ines,
Geen idee wat het voor ding is.
Wat leuk dat Jara het quiltje zo mooi vond.Het is ook een prachtding geworden,en die kleuren zijn helemaal toppie.
Ook nog gevallen las ik, volgende keer toch maar je tassen los laten.
Gelukkig ben je er heelhuids vanaf gekomen
Groetjes Hermie

lappenleintje zei

Die kleintjes zijn je grootste fan hè! Dat gaat hier al net zo, Daan had Pjotr aan een stok gehangen en liep er heel de zaterdag mee rond, want het was z'n vlag. Heb er wel een lintje om moeten binden, anders hing hij steeds halfstok, en dat vond ik met móeders en baby in het ziekenhuis niet zo'n succes. 's Avonds bij het inpakken van z'n tas toen hij weer met papa mee mocht diepte ik nog net op tijd Pjotr op uit de tas, want die wilde hij al meenemen. Neem het wel voor hem mee als de kerstspullen daar opgeruimd zijn.
Dat ding ken ik ook niet. Naar kunst en kitsch zal ik maar zeggen!

mia zei

Vanaf deze plaats gelukkig nieuwjaar en een betere start dan vorig jaar, ik denk dat het bedoelt is (je raadseltje) om er zelf iets mee te doen waarschijnlijk is het gemaakt door een walvisvaarder die wat verloren uurtjes had en zich verveelde,en zo iets moois heeft gemaakt maar niet wist wat het zou worden.
Dikke knuffels van ons voor jullie twee , doei doei

Anoniem zei

Hallo Ines, ik kom net op je blog via Ikorniquilt, en zie je raadseltje staan!
Of het er een is weet ik niet zeker, maar ik dacht aan een pijpenkrabber, daar lijkt het erg op!!!

groeten van Betsie!

splendid zei

It seems my language skills need to be strengthened, because I totally can not read your information, but I think this is a good BLOG
jordan shoes