vrijdag 19 december 2008

Gisteravond alles vastgezet, het ziet er redelijk uit, volgende maan op de cursus vragen hoe ik hem strakker krijg, ik heb zelf het idee dat het wel goed komt bij het quilten, want dan zit hij lekker strak in de ring, maar dat hoor ik nog wel.


Ben blij dat mijn huiswerk af is en nu kan ik mij weer gaan concentreren op de kleine quiltjes, het roodborstje van Lein en de engel van Ria, ik heb het nog druk genoeg......................erg hè ;-)
Het huis is al gezellig kerstie en de boodschappen beginnen ook de kasten te vullen, we zouden 1e Kerstdag met mijn moeder doorbrengen en de 2e met de kinderen, maar dat vond moeders niet gezellig, ze blijft de 1e thuis en komt de 2e, ik vind het best, samen met mijn HD de 1e kerstdag doorbrengen is geen ramp voor mij, een heerlijke rustige dag zal dat worden, een zonder al teveel poespas, makkelijke kleding en makkelijk eten. Voor de 2e kerstdag maak ik een buffet, lekker makkelijk en voor de kleintjes ook veel leuker en de meeste dingen kan ik een dag van te voren klaarmaken.


Ik heb wat gezellige hoekjes en zoals ieder jaar alles in het rood, waarom ik ben blijven hangen in die kleur, ik heb alle kleuren gehad en als ik naar de tuincentra's ga, kan ik op slag verliefd worden op een nieuwe trend, maar als ik dan ga rekenen wat mij dat gaat kosten, dan hoeft het al niet meer, dus zal het altijd wel rood blijven, mijn middelste heeft ook een roodtik en de jongste heeft alles in bonte kleuren, tot de lampjes aan toe en dat staat ook heel gezellig.

7 opmerkingen:

Yvonne aka sommeke zei

Helemaal terug OK?
Knap, je compass!

Annelies zei

Je huis ziet er gezellig uit.
Ik wens je hele prettige feestdagen !

Leintje zei

Mooi hoor, dat kompas. Ik doe het je niet na, zo netjes! En wat is het een gezellige tijd in huis hè, met de kerstboom en de lichtjes en....
Een boom in rood is vrolijk! Vroeger had ik ook rood, en langzaam ben ik daar goud aan toe gaan voegen, en roomwit, en nu is alle rood verdwenen, maar ik blijf het wel altijd gezellig vinden. Bij mij is het gros onbreekbaar met het oog op de hond, kat en Daantje, en dat hoeft niet duur te zijn. Zeker als je net na de kerst gaat winkelen. Volgend jaar wil ik er meer eigen maaksels in gaan hangen, dus ik heb nog een heel jaar om van alles uit te denken....
Groetjes van Leintje (met wel heel leip oog)

Ria zei

Heel mooi je kompas,Ines!
Je kersthuis ziet er ook heel gezellig uit.
Succes met je miniquiltjes, heb je mijn nieuwste creatie al gezien?
Echt iets voor jou ;-)

Ria x

ingrid zei

Wat kleed ! Succes met het vervolg .
Fijne feestdagen in je gezellige huis en een gelukkig , gezond en creatief 2009 !
Creatieve groet , Ingrid.

ingrid zei

Sorry , er moet staan "wat een mooi kleed"...

Anoniem zei

ik vind het super dat je zo'n moeilijke quilt maakt terwijl je nog niet zo lang quilt.
groetjes Hermie