woensdag 3 december 2008

Een spookje en 3 engeltjes

Achter mij zit de hele middag al een heel lief klein spookje te spelen, met zo af en toe een opmerking naar oma toe, wanneer ze ook mag naaien en af en toe brengt ze een draadje naai en de poes wordt vriendelijk verzocht om niet op oma's naai te gaan liggen, het is zo'n lekker eigenwijs ding, het is vreselijk om op haar te passen ;-)


Ik heb lekker rustig aan de engeltjes kunnen werken met tussendoor een puzzel en een sinterklaas liedje, want vrijdag komt hij en dan moet ze alle liedjes kennen.

Het engelquiltje wordt wel wat, ik ben alleen hun voetjes vergeten, maar die kunnen er nog aangemaakt worden, de engelen zijn nog niet vast gezet, je ziet er niet veel van op de foto, ik moet nodig een ander toestel, want deze is hopeloos antiek aan het worden, eerst maar deze dure maand zien door te komen en dan zien we wel weer verder.


Mijn werkkamer is schitterend aan het worden, gisteren heeft mijn DH de kast in elkaar gezet en vanmorgen wilde hij de deurtjes doen, maar zijn rug wilde niet meer, nu maar even aan een zoon of schoonzoon vragen of die het willen doen in het weekend. Ik heb een zee aan ruimte gekregen, en zelfs een grote quilt kan makkelijk verwerkt worden en dat was een paar dagen terug wel anders, toen zat ik in de knoop met de ruimte. Jara heeft een hoekje bij oma gekregen en die vind het maar wat gezellig zo.

5 opmerkingen:

Annelies zei

Wat ik van het quiltje zie ziet er goed uit !

lappenleintje zei

Wat ben je toch weer lekker bezig, en wat heerlijk dat je nu een werkplek helemaal naar je zin krijgt! Lijkt me leuk worden met die engeltjes, maar we kunnen de foto vast snel bewonderen!
Kinderen nog steeds handelbaar ondanks de Sint? Ik hoor van alle kanten dat veel ouders nu graag rollen behang zouden hebben om ze d'r achter te kunnen plakken. Geniet jij dus maar lekker met je kleine "spookje".

Pat zei

Een leuke krans Ines !
Ik heb je blog genoteerd als een van mijn favorieten

groetjes,
Pat QK

ingrid zei

Wat ziet dit blog en mooi uit. Rustige kleuren , mooie letters en "geschreven " naam... Zover gaat mijn computer kennis helaas niet. Complimenten voor je leuke werkstukken !
Creatieve groet , Ingrid.

lappenleintje zei

Hoop dat jij gewoon druk bent met je familieleven en niet met de nodige tramadolletjes gevloerd ligt! Fijne zondag, en liefs van Leintje