zondag 21 december 2008

Pjotr

Vandaag Pjotr afgemaakt van Leintje http://leintjes.web-log.nl/landlevenmetleintje/
Ik ben net zo gek op roodborstjes als zij en ben ook iedere winter weer blij als de mijne weer op het balkon komt eten, ik heb hem deze winter nog niet gezien trouwens en ook weinig vinkjes en koolmeesjes, af en toe komt er is een vinkje aan de vetbolletjes knabbelen, maar daar blijft ook bij.

Ik heb een zalige rustige zondag tot nu toe, mij DH is de schuur aan het opruimen bij onze DD, samen met haar DH, ik had zo alle tijd om me op Pjotr te storten en dat niet alleen, het allereerste blokje voor mijn Nearly insane ligt geknipt om aan elkaar gezet te worden, kijken of me dat nog lukt vandaag, denk het wel, maar er kan hier altijd onverwachts een invasie binnenkomen en dan doe je niets meer.

6 opmerkingen:

lappenleintje zei

Jeetje, wat ben je snel! Moet je de verloren dagen soms inhalen? Pjotr is leuk geworden, maar deze quiltjes geven natuurlijk ook snel resultaat!
Ben benieuwd naar je Nearly Insane. Je stofjes zagen er goed uit, dus dat komt vast wel goed. Ik begin dadelijk aan de laatste 4 blokken van het Tilda gordijn, en dan kan ik het in elkaar steken en hopelijk snel aan m'n eigen projectjes beginnen voor komend jaar. Heb er zin in!

Ria zei

Pjotr is erg leuk geworden Ines!

Ria x

Anoniem zei

Hoihoi Ines,

Hier ben ik dan even om bij je te gluren. Ik sta er weer van te kijken wat een mooie quilts je maakt, prachtig!

En wat schrijf je leuk, je zou aan een boek moeten beginnen, stof genoeg dacht ik zo ;) Of zullen we samen gaan beginnen :))

Nog een warme avond!

Groetjes,

Bianca XXX

mia zei

Hey hij is geweldig,maar pas je wel op met je rug , daar is er maar eentje van ,knuf voor DKZ
Groetjes van ikkes

quilting Jeannet zei

Ik zie het Ines dat bij jou het middenstuk ook wat ruimte heeft, maar misschien komt het goed met quilten ja, als het strak in de ring zit, daar hoop ik bij mij ook op........
gr. Jeannet

Anoniem zei

Hoi Ines,
Bij mij blijven ook de hoofdkleuren rood en groen, de rest verdwijnt meestal weer heel snel.Ik heb nog een kleedje op tafel liggen,dat is geborduurd in 1965,het blijft mooi.
lieve groetjes Hermie