woensdag 10 december 2008

Lovebirds

Vanmiddag aan mijn reddelicious gewerkt, iets te lang doorgegaan, dus mijn rug is nu aan het protesteren, dat moet dan maar, ik ga het nu even rustig aan doen.....................

Vanmorgen met DD en GD naar het dorp geweest, we hebben even geen auto en dat is toch wel erg lastig, want ik wil nooit afhankelijk zijn van anderen, ook niet van mijn kinderen, zo eigenwijs zal ik altijd wel blijven, het heeft ook jaren geduurt voor ik kon aanvaarden dat ik een thuishulp nodig had en ik voel me er nog niet gemakkelijk bij, maar soms kan het niet anders.

Morgen komt mijn moeder weer de hele dag en gaan we even voor haar de boodschappen doen en misschien nog naar Groenrijk, ik vind tuincentra's rond de kerst altijd zo gezellig, alleen moet ik wel mijn portemenee thuislaten, want anders is er geen eten meer deze maand ;-)

Het kleine spookje was weer lekker op dreef en ze kan praten als de beste, ik geniet altijd met volle teugen van haar. Gisteren was ze heerlijk aan het spelen met de kleindochter van 7 en een lekkere bende aan het maken samen, maar ik noem dat altijd droog vuil en dat is 's avonds zo weer opgeruimd, belangrijk is dat ze genieten.

Vanmorgen weer het blok gekregen van de groninger meebreideken en ik ga er vanavond op mijn gemak aan beginnen, het is een leuk kabelblok en ik ga hem breien in het lichtblauw.

8 opmerkingen:

lut zei

Het allerbeste met je rug!

Annelies zei

Je blok ziet er leuk uit ! Sterkte met je rug.

Cybele's patch zei

Dit blok is al erg leuk geworden. Ik moet er nog aan beginnen.......

katrien zei

Ziet er al leuk uit je eerste blok.

Mia zei

Hey hey
sterkte met je rug ,eens een bijtje altijd een bijtje hahaha,

wilma zei

Schattig blok!! Ik heb de mijne stil liggen.....

Sterkte met je rug!!

lappenleintje zei

Hé meisje, jij bent al verder dan ik, maar bij mij bleef het ook alleen bij het voornemen om te beginnen. Ik zit nu in een serieuze gordijndip, maar verstuur wel morgen alvast de maandpakketjes, zodat het maandag in huis is, dus het is wel ergens goed voor. Je rood ziet er prachtig uit! Wel oppassen met e rug he!

lappenleintje zei

Ik las je berichtje (Obama). Zet je er ook iets van op je blog?