zaterdag 26 november 2011

Weer een rand vastgezet aan mijn boerinnetje, het breien moet ik noodgedwongen even staken, arme Dylan krijgt zijn beer nog niet, maar ik heb zo'n last van mijn schouder, gewoon teveel apen gebreid, maar het quilten is toch veel meer mijn ding en zeg nou zelf, hij is toch mooi aan het worden?
Vandaag zetten wij onze handtekening onder het koopcontract van deze auto, mam gaat ook mee, want het grootste deel van het aankoopbedrag komt van haar, als we haar toch niet hadden, maar zij zegt altijd, als ik jullie niet had kwam ik nergens, maar toch.
Ik denk dat we hem volgende week krijgen en dan gaan we genieten, want de proefrit die we uiteraard gemaakt hebben was heerlijk, we hielden een arm en een been over, want schakelen hoeft niet meer en dat is toch wel relaxed :-D


14 opmerkingen:

Annemieke zei

Leuk om zo de vorderingen te zien van je boerinnetje.... hoe groot moet hij/ zij worden?

Groetjes!

katrien zei

OOO ,wat heb je al een mooi geheel.

Mupminoes zei

Wat een mooie auto krijgen jullie, veel plezier ermee

Lida zei

Ja het is fijn als je weer goed vervoer hebt en dit is een heel mooi karretje en je moeder heeft gelijk,zoveel als jij voor haar doet en hoe vaak ga je niet met haar mee, nu dan is goed vervoer gewoon een noodzaak!
En je Boerenwijffie wordt beeldschoon, ik denk dat ik vandaag ook maar eens een rijtje aan elkaar ga zetten, je inspireert me! Fijne dag
Lida

Sylvia zei

Wij hebben ook net een andere auto met automaat gekocht, een wereld van verschil, zo relaxed rijden. Veel plezier straks! Je blokken zijn mooi. Gr.Sylvia

Johanna Zweden zei

Gefeliciteerd met je nieuwe auto, wat een beauty, nu je zal wel veel opstap gaan nu.
Mooi worden je blokken
Groetjes Joke

Anoniem zei

Fijn om te lezen dat mensen iets voor elkaar over hebben.
De blokken worden ook mooi hoor en jou apen ach wat een schatjes.
Fijn weekend
Marga
Margaquilt

Hermie zei

je quilt wordt super en de auto is helemaal te gek. Als je eenmaal gewend bent met automaat te rijden, wil je niet meer anders.
proefrit rijden? mag hoor.

inge zei

gefeliciteerd met de nieuwe wagen! en leuk je quilt-in-wording!

Guusje, zei

Wat wordt je boerin mooi zeg en wat een geweldig mooie nieuwe auto krijgen jullie, en natuurlijk ook erg lief van jullie mam.

Heleen zei

Wat wordt je quilt mooi. En die je rustig aan met die arm!!! Veelplezier volgende week met jullie nieuwe scheurmonster!

Shirley zei

Een breischouder, pas maar op, zeker goed dat je even pauzeert voordat het te gek wordt en rust alleen niet meer afdoende is. En zeker een plaatje, je quilt, wat een mooie stoffen ook voor de randstukken! Zo, dat is een mooie auto, en als je eenmaal automaat gewend ben, dan wil je niet anders meer.

Inge zei

Mooie blokken én.... wat een supercoole auto. Helemaal mijn kleur. Verder heb ik er geen verstand van, vind het gewoon mooi hihi....

Hennie zei

Een brei pauze geef je schouder maar even rust, quilten is ook erg mooi je blokken zien er erg mooi uit.

Groetjes Hennie.