dinsdag 29 maart 2011

nr. 54 Kitchen woodbox

Gisteren eindelijk weer eens de puf gehad om een blokje te maken, wat kan een mens ziek zijn, maar ik begin mij eindelijk weer een beetje mens te voelen, alleen nog vreselijk moe, maar nu geen gezuer meer en weer lekker mijn eigen ding doen.
Ik ga zo eens beginnen met het lezen van de blogs die ik gemist heb, want zelfs lezen lukte niet, ik heb dan ook heel wat in te halen.
Als ik naar buiten kijk dan is het grote genieten begonnen, wat een heerlijk weer, vandaag maar eens extra genieten en mijn mams weer eens ophalen, want die heb ik ook een poosje niet gezien.

Gelukkig konden ze het spookje nog net redden.

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Ines, gelukkig ben je weer boven water,de griep heeft je goed te pakken gehad. Geniet vandaag maar van het mooie weer.
Liefs hermie

Quiltendewilma zei

Jij hebt je prtie ziek zijn wel gehad!!
Ze wisten je wel te vinden zeg...

Balsemien zei

Gelukkig dat je aan de beterende hand bent en gelukkig dat het Spookje gered is... Een heel fijne dag met je moeder!

josé zei

Nu maar lekker genieten, en er zal binnenkort wel weer genoeg uit jou handen komen. Je blok is weer mooi !!

De griep kan je goed te pakken hebben.

Leuke foto van Spookje, heerlijk toch die kinders.

Geniet weer lekker met moeders.

goof zei

Arme JIJ!!!
Maar,... misschien hoeft dokter Frank nu een tijdje niet te koken,... nu alle kilootjes door het ziekzijn zijn weg gehold,...
;o)

Johanna Zweden zei

Ha fijn om te horen dat je weer bent opgeknapt, ik zat vanmorgen net aan je te denken, en dacht zie ik vandaag niets verschijnen, dan mail ik je even, maar gelukkig Ines is weer terug!
Mooi je blokje
Ach arme spook, was je die bijna kwijt! grinnik
Doe het rustig aan en pas op jezelf.
Knuf Joke

Cybele's patch zei

Fijn dat het weer wat beter met je gaat. Doe vooral rustig aan en neem genoeg tijd voor jezelf! Fijne dag met je moeder. Wat heerlijk dat je haar nog hebt.

katrien zei

Leuk blokje.
Fijn dat je al wat beter bent.

Lida zei

Nu zit ik met een verstopte neus en bijholtes en een zere keel, als ik zie hoe lang jij er zoet mee bent geweest, dan moet dus het ergste nog komen, nu ik duik maar vroeg mijn bed in met wat sap en een lading pillen! Maar als ik zie dat jij al weer een heel mooi blok erbij hebt gemaakt, dan ben jij er dus weer aardig bovenop! Groetjes
Lida

carine zei

Prachtige blokjes heb je er weer bij! Groetjes uit Brugge Carine