dinsdag 15 maart 2011

nr. 47 Homemaker
Wat kunnen sommige quilts toch een grote uitdaging zijn, deze is zo leuk om aan te werken, alhoewel ik ook denk dat het met de stofjes te maken heeft.
Als ik wel eens begon aan een nieuwe quilt, dan wil ik het vaak in de originele kleur doen, maar vaak vind ik dat niet mooi, wel van een ander, maar niet bij mij. Dan gooi ik de blokjes in een hoek en kijk er niet meer naar om, zonde van het werk en de stof.
Hebben jullie dat nu ook wel eens?
Onze ADHD'r slaapt weer hier, hij begint langzaam te beseffen dat hij dit jaar niet overgaat en kan dat maar moeilijk accepteren, ook heeft hij behoefte aan wat rust, want met 4 broers en zusjes is het thuis nog al eens veel te druk voor hem, dus kregen we gisteren een sms'je van hem, of hij weer een nachtje in de herberg mocht slapen, natuurlijk mocht dat, dus nu ligt er weer een puber bij ons in de slaapkamer.


5 opmerkingen:

Annelies vdB zei

En weer een blok erbij. Je gaat goed !

Klaske zei

Ik denk dat het inderdaad met de stofjes te maken heeft...
Ik heb het met de CWDQ, die stofjes trekken me niet zo, dus hij ligt even aan de kant....
Je hebt mooie stofjes gebruiklt voor je blok!

Lida zei

Ja de stofjes doen er heel veel toe, zal ik je eens wat vertellen? Ik vind de CWD eigenlijk niet zo mooi met die oude stofjes, maar ik ben er aan begonnen en zo maar gaan stoppen doe ik niet, gewoon stug doorgaan en iedere maand meedoen met de up-date, want het gaat nu om mijn prestige en doorzettingsvermogen en daarom zal en moet ik hem afmaken en alle 121 blokjes! Maar ik beleef inderdaad meer plezier aan mijn Céline en andere quilts, maar ja eenmaal in je leven moet je toch een grote blokkenquilt maken, had ik nu maar jouw stofjes gekozen dan had hij mij meer plezier gegeven! Dus geniet van de prachtige stofjes die je gebruikt en misschien komt er ooit een moment dat de verguisde quilts nog eens worden afgemaakt en gewaardeerd! Oh en nu zou ik het bijna vergeten, weer een schitterend blok!! Groetjes
Lida

sylvia zei

Ja, het zit em in je stofjes: die zijn super!!
Maar ik heb dat ook, hoor, ben ik bezig denk ik....mwah, is dat nou die mooie quilt van dat plaatje of uit dat boek! En iedereen roept oh en ah.....je raakt snel gewend aan het moois dat je maakt! Doorgaan dus, t wordt echt mooi!!

Balsemien zei

Ja hoor, hier ligt van alles in een hoek. Ik ben een eeuwige twijfelaar, maar uiteindelijk grijp ik toch vaak weer terug op het oorspronkelijke plan...
Jammer dat je kleinzoon niet overgaat. Hier is het ook maar zeer de vraag met DS, we wachten het dus maar af!