vrijdag 11 maart 2011

nr. 44 Gentlemen's fancy
Een mens kan wat meemaken op een dag, gisteren zou ik samen met de jongste DD het spookje uit school halen, ik wil mijn schoenen aan doen, kijk tegelijk even naar de overkant, staat er een verlengde bus tegen haar geparkeerde auto aan, wat blijkt, heeft de chauffeur vergeten de auto op de handrem te zetten en die is zo van de ene kant van de straat , waar de parkeervakken schuin naar beneden lopen, naar haar auto toe gereden, bij het bezichtigen van de schade leek het allemaal mee te vallen, dus ik ging het spookje alleen uit school halen en zei zou een schade formulier invullen met de chauffeur, daarna zijn we samen toch nog even naar de mercedes garage gereden om te kijken wat de schade nu werkelijk was en dat viel tegen, de voorbumper was bijna helemaal afgebroken, en er waren ook wat dingen ontzet, dus de schadepost was hoger dan we aanvankelijk dachten, zo zie je maar dat je zonder chauffeurs ook schade kan rijden.
Zo krijgen we Donut weer even om op te passen, dus veel zal ik dan niet doen, want hij vindt mijn schoot erg lekker en Saar zit hem dan vanaf een veilige plek heel boos aan te kijken.

7 opmerkingen:

Mia zei

Gelukkig dat DN niet in de auto zat met met haar DD geef ze maar een knuffel van ons ,mooi blokje trouwens .

Zonnige groetjes Mia

Berna zei

Gelukkig geen persoonlijke schade.
Mooi blokje!

Johanna Zweden zei

He wat rot nu Ines, dat er toch nog zoveel schade aan de auto was.'Maar gelukkig, deze keer alleen de auto die schade had.
Mooi blok, Ines.
Arme Saar die weet niet wat haar overkomt, ook aandacht aan haar schenken hoor!!!!
Fijn weekeinden groetjes Joke

Cybele's patch zei

Je hebt de vaart er goed in Ines. Elke dag een blokje. Knap hoor tussen al die andere bedrijvigheid door.
Wat een pech met de auto, daar zit je dus echt niet op te wachten. Gelukkig dat er niemand in zat.
Fijn en rustig week end!

Anoniem zei

pff, dat is schrikken,maar gelukkig nu alleen blikschade, de vorige schade ben je nog lang niet van verlost.
liefs Hermie

Lida zei

Mooi blok!! En wat naar voor je DD, altijd lastig als je auto de garage in moet en je bent hem zo een paar dagen kwijt! Gelukkig alleen blikschade! Fijn weekend, groetjes
Lida

Anoniem zei

wat een ijver! dat krijg je als je even niet actief bent op internet, dan zie je na terugkeer allerlei nieuw werk overal ;) Wat ben je lekker bezig met je patchwork-blokjes

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl