woensdag 9 maart 2011

nr. 42 Fruit basket
Nog even en ik zit op de helft en dan ga ik toch echt eerst wat anders doen, ik wil vandaag kijken op markt naar stof voor de sashings van de LIB, hopelijk slaag ik daarvoor.
Vandaag is ook de jongste DD jarig, 35 is ze geworden en hopelijk voelt ze zich al wat beter, gisteren zijn we nog bij de dokter geweest en die zei dat het nog wel een week of 3 kon duren voor ze zich beter zou voelen, want de mexicaanse griep hakt er behoorlijk in.
Gistermiddag kwam ook de oudste kleinzoon weer logeren, hij had even rust nodig en dat is niet zo vreemd in het grote gezin, hij komt dan lekker even bij hier, samen met opa en oom Bas naar het voetballen gekeken en nu zit hij een boterham te peuzelen, want hij moet zo naar school, het is zo'n heerlijk joch en langzaam maar zeker begint zijn stem zwaarder te worden en is hij bijna net zo groot als ik, hij groeit niet zo snel, maar dat heeft te maken met zijn medicatie.
Jammer genoeg zie ik geen zonnetje, maar een grijze grauwe lucht, dan moet ik maar weer voor het zonnetje in huis spelen ;-)

5 opmerkingen:

Heleen zei

Watv heb je die blokken snel gemaakt. En zulke mooie stofjes. Wat zalig voor de kinderen en kleinkinderen dat je zo'n gezellig opvanghuis bent als het nodig is. Lijkt me geweldig zo'n oma en moeder!Ze boffen maar.

Anoniem zei

jij was dus ook weer onder de pannen met je familie, gezellig he? Ik had vannacht ook weer loge's. Ik hoop dat je slaagt voor de sashingstof,kun je tenminste verder.
Hier is het zonnetje er bijna door.
doei, liefs Hermie

Lida zei

Heerlijk dat hij een plekje heeft om bij te komen en zo samen met de "mannen" voetbal kijken, dat geeft hem vast weer nieuwe energie! Weer een heel mooi blok en helaas voor jou geen weer om lekker over de markt te slenteren en te neuzen, Maar er komen nog meer mooie dagen hoor! Fijne dag, groetjes
Lida

Miriam zei

Proficiat met je jongste dochter! Wat heerlijk dat de kinderen en kleinkinderen zo in en uit kunnen lopen bij jullie.

Hier (net onder Tilburg) heeft het even gespetterd maar het is nu weer droog. Wel zwaar bewolkt en het waait nogal. En dat terwijl het gisteren en eergisteren zo'n heerlijk weer was, jammer hoor.

Groetjes
Miriam

Balsemien zei

Ines gefeliciteerd met je jongste. Hopelijk vertrekt de mexicaanse griep weer snel en dat zonnetje in huis komt met jou helemaal goed ;-))