zondag 20 maart 2011

nr. 51 Hovering birds

Gisteren was een dag met een gouden randje, mijn vriendin uit Enter kwam met man en oudste kleindochter gezellig een dag hier doorbrengen en gezellig was het, natuurlijk kletste we een uur in een kwartier, maar dat is heel gewoon, de beide mannen hielden het ook niet stil en hebben ook heel wat afgekletst, maar wij hebben ook nog aardig wat steekjes geprikt en ze heeft me weer wat bijgeleerd, dank zij haar ben ik aan het quilten geslagen een paar jaar geleden en daar ben ik haar nog steeds dankbaar voor, want het heeft mij door heel veel moeilijke momenten geloodst.
Marit, de oudste kleindochter wilde dolgraag mee met haar oma en opa, want ze wilde zo graag met het spookje spelen, vorig jaar hebben ze elkaar leren kennen en het klikte gelijk tussen die twee kleine dametjes en gisteren was het zo leuk om te zien hoeveel ze op elkaar lijken, ze hebben dezelfde fantasie en kunnen ontzettend leuk met elkaar spelen, het was dan ook voor allemaal een geweldige dag.

6 opmerkingen:

katrien zei

Fijne dag hebben jullie gehad.
Mooi blokje.

quilting Jeannet zei

Heerlijk joh, dat zijn van die gouden momenten die je eigenlijk op moet schrijven in een boekje voor als het leven eens niet mee zit.Geniet ook vandaag nog van een heerlijke lentedag!

Groetjes, jeannet

Johanna Zweden zei

Heerlijk weer een dagje met een goud randje.
Wat is je blok mooi geworden Ines
Fijn zondag en geniet
Groetjes Joke

Lida zei

Weer een heel mooi blok, ik ben er vandaag ook mee bezig, morgen up-date! Fijne dag, geniet maar lekker van het zonnetje! Groetjes
Lida

Berna zei

Wat een mooie meiden!

Anoniem zei

wat een schatjes zijn het toch he?
ik geniet nog steeds na.
liefs Hermie