vrijdag 18 maart 2011

nr. 50 Honey's choice
Nu ben ik echt bijna op de helft, tenminste als ik er een queensize quilt van maak, ik moet dat nog eens goed nameten.
Misselijk werd ik van de kinderpornozaak, hoe kan het toch bestaan dat er mensen zijn die sex willen hebben met kindjes van 0 tot 2 jaar en dan ook nog denken dat ze normaal zijn, ik hoop dat dit soort mensen levenslang achter de tralies verdwijnen, want je zal maar de vader en moeder zijn van zo'n kindje.
Gisteravond nog lang naar de tv gekeken, wat een ramp is het toch in Japan en wie weet staat ze nog een grotere ramp te wachten, ik begin er toch wat slechter door te slapen.
En dan ook nog alle toestanden in het middenoosten, je zal er maar wonen en ondanks de no fly zone die eindelijk is ingesteld, is het voor de mensen in Libië nog heel onzeker.
Ik moest dit even kwijt, maar gelukkig zijn er ook nog mooie en leuke dingen, want ik geniet momenteel van de natuur, want je voelt dat de lente heel dichtbij is, want overal zie ik de lammetjes in de wei komen en de lucht van gier hangt hier ook overal ;-)

6 opmerkingen:

Anoniem zei

ja vreselijk die arme kindjes en ouders. Ik kan ook nooit snappen dat er advocaten zijn die zulke mensen willen verdedigen.
Het zijn allemaal hele nare berichten die wij momenteel op ons netvlies krijgen.
Inderdaad zijn er ook nog leuke dingen, zoals morgen, dan gaan wij weer lekker bijkletsen.
doei, liefs Hermie

Johanna Zweden zei

Hallo Ines, wat een mooi blok weer, en die van gisteren ook.
Ja wat een ellende in deze wereld, je word er verdrietig van.
Ja helaas worden deze mensen verdedigt, maar zo is het nu eenmaal in een rechtszaal, maar van mij mogen ze de cel in, en de sleutel mag weg gegooid worden,
Het ergste is, dat ze waarschijnlijk ook nog naar een psychiatrische inrichting gaan, en hulp krijgen,!! grrrrrrrrrrr
Wat er in Japan gebeurt is, de tranen springen in je ogen als je dat ziet! Het verdriet van die mensen als ze in hun dorp terug komen, en er is niets meer van over, en alles weg, af en toe vinden ze nog een foto! een land wat waarschijnlijk onbewoonbaar gaat worden.
En dan in het midden oosten!! nee je leest helaas geen leuk dingen meer, waar je eens blij van word.
Groetjes Joke en een fijne weekeinden en niet wakker liggen hoor Ines, je moet maar zo denken, als het komt, dan komt het, we moeten genieten van elke dag die we hebben.
Knuf

Miriam zei

Het gaat inderdaad nogal te keer op de wereld momenteel. Ik kijk ook niet naar het journaal of de actualiteiten programma's: teletekst en andere zonder foto/filmpjes bronnen gebruik ik momenteel. De beelden komen bij mij nu zó hard binnen, daar kan ik even niet tegen.

Gelukkig mag ik genieten van je mooie blok, wat een heerlijke blauwe kleur en wat een schattige roosjes!

Groetjes
Miriam

Mia zei

Schattig blokje hoor.... veel plezier zaterdag groetjes doen hoor .
Wat die toestand betreft...... mijn hart huilt ik kijk ook niet meer naar de TV vierdelen moeten ze die kerels sorry hoor , en Japan wat kan er nu nog meer verkeerd gaan voor die arme mensen , ben er heel verdrietig over .
Toch nog een lente groet van Mia

Lida zei

Inderdaad mensen doen elkaar soms heel erge dingen aan en soms overkomt het ze en dan is er een situatie die bijna niet te overkomen is, medeleven voor alle bij de brandhaarden is dan ook het enoge wat wij kunnen doen en misschien dat er binnenkort een financieel plan komt waar wij ze met wat wij kunnen missen kunnen steunen!
Je blok is schitterend en je hebt er al zoveel af, nu de sashings ertussen zetten en de blokken aan elkaar gaan naaien, dan wordt het steeds mooier! Succes met je zoektocht naar het juiste stofje, fijn weekend,
Lida

Berna zei

Het is inderdaad heel erg wat je deze dagen op TV ziet. En eigenlijk staan we allemaal machteloos.
Ondanks dit wens ik je toch een goed weekend. Laten we maar dankbaar zijn en genieten van elke dag dat het ons goed gaat.