zaterdag 5 maart 2011

nr. 38 Four winds
Eindelijk weer eens een blokje afgemaakt, het is ook zo druk hier met een zieke dochter en Spookje en tussendoor nog met mijn mams boodschappen doen, maar ik ben nu tevreden met dit blokje, ook met de stofjes.
Vandaag ook weer een roerige dag, want onze oudste dochter wordt 40, waar blijft de tijd, ik kan me nog zo goed haar geboorte herinneren, de jaren vliegen dan ook voorbij, kon je ze af en toe maar even stil zetten, het ouder worden op zich vind ik niet erg, ook niet dat je van strak in het pak naar een lubberig lijf gaat, dat hoort er nu eenmaal bij en strak trekken of botoxen zit niet in mij, zonde van het geld en iedereen ziet er dan hetzelfde uit, ik ben tevreden met wie ik nu ben, alhoewel.....een stuk slanker zou wel mogen ;-)
Maar het grote genieten gaat zo snel voorbij, onze oudste kleinzoon is bijna 16 en de jongste kleindochter is ook alweer 5 geweest, maar wij mogen nog van geluk spreken, want al onze kinderen, maakt niet uit van welke kant, de koude of de warme en onze kleinkinderen komen gelukkig nog graag hier, dat hoor je wel eens anders, het wordt vandaag dan toch weer een dag met een gouden randje.
Fijn weekend allemaal

5 opmerkingen:

carine zei

Proficiat met de verjaardag van je oudste dochter , maar je hebt weerom mooi werk geleverd! Well done !zou ik zo zeggen! Groetjes uit Brugge Carine

Cybele's patch zei

Van harte gefeliciteerd met je jarige dochter. Geniet maar van deze fijne dag. Gezellig wordt het zeker!

Johanna Zweden zei

Ines van Harte gefeliciteerd met je dochter en dochter jij ook
Fijne dag groetjes JOke

Corrie zei

Van harte gefliciteerd met je dochter Ines en hoe waar is het dat het een groot geschenk is als je geliefden zo graag thuis komen bij moeders en natuurlijk ook bij vaders. Wat een warmte straalt er van je logje af.

katrien zei

Mooi blokje.
proficiat voor je dochter.