woensdag 30 maart 2011

Ik heb weer een huurder, gisteren was hij samen met een ander Pimpelmeesje het grachtenpandje aan het inspecteren en het beviel ze wel, nu is het wachten op de inrichting.
nr. 54 Kitchen woodbox.

Dat is weer een boerinnetje, in het echt is hij mooier en het zijn bij mij bijna allemaal ongestreken blokjes, ze zien er dus meestal wat rommelig uit, maar alle puntjes zitten perfect in elkaar.
Gisteravond kwam het spookje binnen hollen met de mededeling dat ze in bad ging, ze kan daar zo van genieten en aangezien ze vandaag niet naar school gaat, kon ze er heel lang in en daarna als kers op de taart, in oma's badjas, met Piepie bij opa op schoot en dan zitten die twee zo gelukzalig te kijken, dat je er gewoon tranen van in je ogen krijgt, ik zal er eens een foto van maken.
Straks komt ze weer hier naar toe, want haar mama en ik gaan even naar het dorp, want daar heeft de leukste en duurste frutsel en trutselwinkel, er een outletstore bijgekregen en ik heb gisteren al even stiekem gekeken, het zijn weggeef prijzen, tja en wat moet je dan ;-D 

4 opmerkingen:

mia zei

Portomonee thuis laten hahaha bij dat je er weer bent .
Groetjes Mia

Johanna Zweden zei

O wat leuk omdat te zien,
Wat een mooi blok weer Ines je gaat als een speer
En wat heb je gekocht!!!
Groetjes Joke en een fijne dag

Anoniem zei

ik heb nooit huurders :) wel een prachtig huisje, vrij gelegen, dat ook nog, ze komen wel kijken maar vinden het keukentje te klein..of zo ;)
Ik kom hier straks wel genieten van de babyfoto's en vlieglessen

groetjes, Marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Heleen zei

Oh wat gezellig dat je misschien weer bewoners hebt in je huisje. Je hebt weer mooie blokken gemaakt.