woensdag 9 september 2009

Sweet meomory quilt


Gistermiddag kwam het eerste stofpakketje met 2 patronen van de Sweet memory quilt ontworpen door Lappenleintje, zij zorgt er voor dat we alle stoffen en patronen voor de komende 2 jaar krijgen, wat zal zij het druk krijgen.
Vanmiddag heb ik het eerste blokje gemaakt een log cabin van 15 x 15, alle blokken krijgen dit formaat en als jullie bedenken dat de quilt zo'n beetje 2.70 x 2.70 zal worden, dan ga ik niet eens de blokken tellen die we mogen maken, het zijn er heel wat en hoe hij precies zal worden blijft een verrassing, maar een leuke verrassing.
Deze week weer ontzettend druk, veel in huis gedaan samen met DH want wat heeft een mens toch een hoop troep, we hebben een flink aantal vuilniszakken gevuld, met van alles en nog wat, een deel kon direct door naar de vuilnis en een ander deel ging naar de kringloop, wat ruimen betreft zijn we nu klaar, maar er moet nog geschildert worden, maar dat zal wel na de verhuizing worden van onze jongste DD, want die krijgt de 15e de sleutel en doet uiteraard een beroep op ons, ik hoef alleen maar op het spookje te passen en te koken, maar van DH wordt meer gevraagd, ach ja we mochten ons eens gaan vervelen.

13 opmerkingen:

Anoniem zei

jaja, die oma's zijn er maar druk mee.Opruimen geeft ook wel een fijn gevoel, ik doehet graag (LOL) alles wat langer dan een jaar op zolder ligt gaat foetsie, alleen mijn quiltspullen niet natuurlijk.
Groetjes Hermie

Cisca zei

Je eerste blok is erg mooi geworden. Mijn eerste is ook net af. Leuk om te zien, dat jij weer een heel ander patroon van de witjes genomen hebt en op het SM-blog zag ik weer een andere. Zo krijgen we toch allemaal een andere quilt.
Lekker als er weer een heleboel opgeruimd is, hè, alleen jammer dat het zo gauw weer "aangroeit".
Veel succes met al het werk dat verzet moet worden ivm het huis van je dochter.
Groetjes, Cisca

lappenleintje zei

Je eerste blokje ziet er perfect uit hoor! Ook leuk om de stofjes zo te verdelen, en zeker niet onrustig zoals velen denken. Kan ook haast niet, met zulke subtiele witjes. Dat aqua is ook leuk in het midden! Dat vind ik nou toch zo leuk, die verschillen onderling! Je rood ligt als het goed is vanaf vandaag bij Mia, zodat jullie morgen beiden verder kunnen.
Groet, leintje

Annelies zei

Wat een prachtig blok. Knap van Leintje om zoiets op te zetten.

Dorine zei

Supermooi dat eerste blok.
Wat zal ik ou doen toch ook beginnen of eesrt aan de sterren verder. help ik heb te veel............
groetjes Dorine

katrien zei

Heel mooi je eerste blokje.En een project van 2 jaar,dit wordt een kanjer van een quilt.veel plezier met de komende blokjes.

Guute zei

Waaw!!!! Een quilt van 2 jaar lang: dat moet een kanjer worden. 't Eerste blokje is alvast in mijn stijl: subtiele tinten en eenvoudig.

Guute zei

Waaw!!!! Een quilt van 2 jaar lang: dat moet een kanjer worden. 't Eerste blokje is alvast in mijn stijl: subtiele tinten en eenvoudig.

wilma zei

Mooi blokje, Ines!!

Cybele's patch zei

Mooi Ines. Ik ben heel benieuwd hoe de quilt gaat worden. Ik doe niet mee maar volg het project wel. Veel succes!

Jantine zei

Ik ben heel benieuwd naar het vervolg van je blokken project, maar het begin ziet er goed uit. Ik hou wel van grote quilts met kleine blokken!

Balsemien zei

Hoi Ines, jammer dat de tentoonstelling wat tegenviel... Spannend zo'n quilt met onbekend eindresultaat. Het ziet er prachtig uit je log-cabin. Sterkte met de verhuizingsdrukte!

文章 zei

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色