donderdag 3 september 2009


Brrrrrrr, het ziet er herfstachtig uit buiten, donkere wolken en veel wind, maar als het goed is krijgen we volgende week nog een paar mooie zomerse dagen.
Gisteren was het spookje weer hier en zijn we met haar in de auto van DD, want wij hebben geen autostoeltje, naar de kinderboerderij geweest en de lol begon al in de auto, ze vroeg aan opa of hij oeoeoeoeoe wilde opzetten, de precieze titel weet ik niet, maar het is het eerste liedje van een cd van Norah Jones, wij die opgezet voor haar en dan klinkt er vanaf de achterbank een heel lief stemmetje die in haar eigen engels en zuiver van toon het hele liedjes meezingt, we keken elkaar stiekem aan en deden net alsof het heel normaal was, ik zong ook een beetje mee, maar toen klonk het van de achterbank niet zo lief...oma, ik ben aan het zingen, jij moet stil zijn...nou ja zeg, 3 1/2 zou je d'r niet ;-)
Op de kinderboerderij aangekomen heeft ze alle kippen gevoerd, ze een voor een 1 maiskorrel gegeven en daar stond ze midden tussen een stel prachtige witte kippen die in adoratie omhoog keken naar de volgende korrel mais, we hadden jammer genoeg geen fototoestel bij ons, maar het was vreselijk lachwekkend om te zien en zij genoot van al die kippen aandacht.
Gistermiddag nog een sterretje in elkaar gezet en wat aangerommeld en om 20.00 uur waren het spookje en haar ouders met een voldaan gevoel weer naar huis en daalde de rust weer neer in huize de zoete inval.


Straks gaan we nog een keer naar Ikea om deze kasten te kopen, ze kosten bijna niets en staan zo vreselijk leuk in de slaapkamer, we nemen 1 grote ladenkast en 2 hangkasten, dan kan de berging weer berging worden ipv inloopkast, want we komen toch wat ruimte tekort, ondanks dat ons appartement bijna 100 vierkante meter is, het blijft een 2 kamer appartement.
Daarna ga ik mijn moeder ophalen en doen we wat boodschappen en om 15.15 uur moet ik alweer naar de andere kant van Alphen om de oudste kleindochter van school te halen, het is dus weer een druk bezette dag, maar morgen hebben we nog niets en als het dan ook zulk mooi weer is, blijf ik lekker de hele dag binnen om te quilten en te borduren.

5 opmerkingen:

lut zei

Ja , je voelt de herfst wel dichterbij komen. Wat heerlijk hé zo'n zingend spookje in de auto.
Fijne dag!

Annelies zei

Veel plezier in de Ikea en veel succes met je sterretjes.
Ik moest net mijn handen goed aan het stuur houden vanwege de wind.

Anoniem zei

Heerlijk dat "zingende' kleine grut.

Deze oma mág ook nóóit meezingen !!;-))

Mooie kasten, altijd lekker extra bergruimte.

MM

Leintje zei

Wat een heerlijk ding is het toch! En nog mooier dat je er zoveel van kunt genieten.
Tja, dat opbergen blijft altijd een probleem. Gelukkig maar dat er leuke en betaalbare oplossingen zijn, kun je weer even vooruit.

Groet, Leintje

Johanna Zweden zei

OOOOOO wat een mooie Zweedse kasten!! Wat is IKEA toch een heerlijke winkel he, ik vind het heel jammer dat hij hier te ver bij mij vandaan is!
Wist je dat Holland de grootste IKEA van de wereld heeft, in Delft!

Veel koop plezier,

Groetjes Joke