woensdag 23 september 2009


Het is nog vroeg en ik zit te genieten van de rust en luister naar het gekrakeel van 2 katten buiten, wat kunnen die toch tekeer gaan, echt vechten doen ze nooit, het is meer dat diepe miauwen en het wachten is op de kat die het eerst wegloopt met zijn neus in de lucht natuurlijk, want het zijn een stel komedianten.
Ik ben weer opnieuw begonnen met de Memory quilt, want met het ouderwets appliqueren werd het niets, de grotere stukjes gingen wel, maar de kleintjes werden pet, het liep niet mooi vloeiend door en dat deed het blokje geen goed, nu festoneer ik het met een draadje dmc en de blauwe hartjes zijn nu veel mooier, zo zie je maar, een mens is nooit te oud om te leren.
Straks even snel de boodschappen doen want vanmiddag komt er niets van, want ik heb vijf kleinkinderen om op te passen, onze oudste DD en DSL hebben voorlopig de voogdij van zijn kinderen toegewezen gekregen en ze zijn dus van 1 keer in de 2 weken een samengesteld gezin, naar dagelijks gegaan en dat vergt enige aanpassingen, ook voor ons, binnenkort gaan ze ook naar de naschoolse opvang, maar ze moeten nu aan zoveel dingen wennen, dat rust op de eerste plaats komt.
Het spookje vindt het allemaal geweldig, die heeft ineens een heel stel neeftjes en nichtjes om vanmiddag mee te spelen en oma laveert er gewoon tussendoor ;-)

9 opmerkingen:

Annelies zei

Ik vind je blokje van de memory quilt nu erg mooi worden !

Rian zei

Soms moet je gewoon iets uitproberen... 't ziet er goed uit hoor zo. Wel lekker dat je 's morgens vroeg nog even de stilte om je heen hebt. Kun je je accu weer opladen. Het is maar goed dat de meeste oma's voor 80% uit elastiek bestaan... Alleen moet je het niet te ver uitrekken want dan knapt het.... Sterkte hoor met alle drukte.
Rian

Johanna Zweden zei

Sterkte vanmiddag.met al dat grut.
Kan me voorstellen dat spookje gelukkig is met al die nieuwe neefjes en nichtje.om mee te spelen.
Mooi word je blokje, en ik weet zeker dat je er weer zin ik gaat krijgen, nu je er een oplossing voor hebt gevonden.
Gr Joke

Cisca zei

Goed, dat je het blokje over doet, het is nu veel mooier. Ik heb het ook even geprobeerd, maar ben ook maar gaan plakken.
Veel sterkte vanmiddag!
Fijne dag, Cisca

Inge Slaats zei

Groot gelijk Ines, festoneren dat blokje! Het wordt zo hartstikke mooi. Ik moet ook aan een applicatieblokje gaan beginnen van de SBS-quilt, heb het ook eerst geprobeerd met freezer paper, maar het lijkt nergens op en ik ga ook plakken.
Oh wat heb ik een bewondering voor jouw oppas werkzaamheden. Tjeetje, ik val al om na één dag op 2 (!)kleinkinderen passen, en jij elke dag en vanmiddag je hele huis vol. Jij bent een echte "oma aan de top"!
En dat patat-spookje is een schatje!

supergoof zei

Dat vind ik nu zo geweldig van jou, dat dàt bij jou ook allemaal kan! 'Gewoon' alle kleinkinderen bij oma,...
:o)

Balsemien zei

Hoi Ines, wat ben je toch druk! Altijd tijd voor de kinderen, de zoete inval! Sterkte met alle drukte en geniet van de rustige momenten en natuurlijk van je kleinkinderen! Handwerken komt wel weer! Fijn dat je voor het appliqueren een manier gevonden hebt!

Guute zei

't Zal een drukke bedoening worden vanmiddag! En ik kies ook voor festonneren.... vind ik gewoon leuker!

Corrie zei

"Hoe meer zielen hoe meer vreugd" is wel heel erg van toepassing op jouw huis en hart! Dit is rijkdom ten top!