zondag 27 september 2009

Het is nog heerlijk rustig hier, DH ligt nog lekker te slapen en ik zit te luisteren naar de vogeltjes, de koolmeesjes zijn hier weer dagelijks te vinden en er is er een bij die gaat telkens op het hokje zitten en maakt zich dan heel breed als er een andere koolmees ook wil gaan zitten, tot nu toe heeft hij/zij ze allemaal verjaagd, het is zo'n koddig gezicht.
Het zonnetje schijnt volop hier, het ziet er naar uit dat we nog een prachtige dag krijgen, volgende week schijnt het een stuk slechter te worden, maar wat we hebben gehad kunnen ze ons niet meer afpakken.

Deze quilt heb ik ontworpen voor het bruidspaar, de kleuren zijn door haar uitgekozen en binnenkort gaan we op ons gemak kijken waar we deze kleurtjes kunnen vinden, ik denk dat we een keer op maandag naar de lapjesmarkt in Amsterdam gaan.

Dit is hun zelf ontworpen trouwkaart, ik vind hem erg lief er zit alleen een klein foutje in en daar kwamen ze pas achter toen de kaarten gedrukt waren, ze zijn vergeten hun namen erbij te zetten, ach we weten toch wel allemaal dat het om het samengestelde gezin gaat. Hun jongste zoon kan niet wachten tot hij met Jara gaat trouwen, hij heeft het over niets anders, ze hebben er ook echt de leeftijd voor want Dylan is 4 en het spookje 3, we hebben ze al samen laten oefenen en het ziet er heel aandoenlijk uit, ben benieuwt of ze er op de dag zelf ook zo serieus uit zullen zien, zal wel want alle bruidskinderen gaan samen met het bruidspaar in een limo en daar zullen ze ook wel van onder de indruk zijn.

16 opmerkingen:

Berna zei

Wat lief dat Dylan met Jara wil trouwen. Volgens mij komt dat in elke familie wel voor dat een neefje en nichtje bv met elkaar willen trouwen als ze nog in de kinderschoenen staan. Ik hoor het tenminste wel vaker en heb het aan den lijve ondervonden.
Leuke anekdote voor later dat ze hun namen zijn vergeten op de kaart, haha.

Annelies zei

Een heel leuk ontwerp ! Succes met het zoeken naar lapjes.
Wij hadden een hele klassieke trouwkaart.

katrien zei

Leuk ontwerp voor de quilt en leuke kaart,alleen jammer van het foutje.

Cisca zei

Ik zocht al naar de namen! Mooie kaart en een groot gezin al meteen. Je hebt een mooi ontwerp gemaakt, leuk om de stoffen samen uit te gaan zoeken.
Fijne dag, Cisca

lappenleintje zei

Wat een heerlijke voorpret toch allemaal! 't Wordt ook aardig kort dag, want het is zo 21 oktober!

Groet, leintje

YokkoBears zei

Wat zal dat een mooie quilt worden.
Het lijkt wel een glas in lood raam.
Fantastisch met dat doorschijnende licht.

Guute zei

't Begint al te naderen! Voor je 't weet , is 't zover. En wie valt er nu over zo'n 'foutje'???

Cybele's patch zei

Spannende dagen komen er voor jullie familie aan met de voorbereidingen voor de bruiloft en de verhuizing van je andere dochter. Leuke trouwkaart en ik vind het wel grappig dat de namen zijn vergeten. Beetje dom ook van de drukker om dat niet te zien. Maar misschien is het een idee om de namen gewoon met pen erop te zetten, dan lijkt het net of het zo hoort.

Anoniem zei

Wat een prachtige kleuren, ik hoop dat je slaagt voor de stof!
Je hebt het er maar druk mee met alles, maar wel een leuk vooruitzicht!
De tijd gaat snel nu.
Liefs Joke en veel plezier met alle voorbereidingen.

Anoniem zei

Het was een heerlijke dag, die hebben we mooi te pakken.

Mooi ontwerp, succes met zoeken.

Heel mooi kaartje met die mooie Jugendstil motieven !!

MM

Anoniem zei

Hoi Ines,
Ontzettend leuke kaart ,jammer van de namen,maar dat mag de pret niet drukken.
Mooie quilt heb je ontworpen,mooie kleuren ook.
Het is wat met die gogo's hier zijn ze er ook druk mee.
groetjes Hermie

lut zei

Dit beloofd alvast een leuk feest te worden! Mooie kaart!

lut zei

Dit beloofd alvast een leuk feest te worden! Mooie kaart!

Balsemien zei

Succes met de voorbereidingen voor de grote dag en met de quilt...
Fijne dag!

Cindy at her Country Home zei

Hoi Ines, eindelijk weer een bericht van mij. Wat een mooi ontwerp, lijkt op een glas in lood raam heel mooi! Je krijgt het nog wel heel druk met "2" trouwdagen in het vooruitzicht hihihi... krijgen we dan ook weer een ontwerp te zien voor je lieve kleine spookje en Dylan?... Liefs van Cin x

文章 zei

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優