zondag 13 september 2009

Beter


Opnieuw begonnen met de hartjes, deze heb ik nu gemaakt met freezer en de bloem in de hoek met het andere spul maar dan wel op de freezermanier, vlak voor het einde met pincet het bovenste laagje eruit gehaald, daarna afmaken en strijken, het voordeel van dit Floriani appli-kay wonder is dat het bloempje vastgeplakr zit, of het dan ook steviger is weet ik niet, je zou denken van wel, het zoompje zit ook vastgeplakt, dus dat moet dan wel wat uitmaken, het is op deze manier trouwens ook geen weggegooid geld, want zo'n rol kost 11 euro en nu gebruik ik het tenminste.
Voor machinaal quilten is het ideaal, want het blijft goed plakken en met het knippen is het al helemaal geweldig, want het plakspul gaat niet van het papier af zoals bij vlisofix, het blijft gewoon op het papier vastzitten en het is ook wat steviger en blijft niet aan je strijkbout plakken, wat wil een mens nog meer.
Maar het is niet mijn appliqueerdag vandaag, want alles wat fout kon gaan ging fout, je hebt wel eens van die dagen, ik ga dan ook maar weer verder met de sterren en laat het memoryblokje even voor wat het is.
We hebben een rustige zondag, maar dat kan zo weer veranderen, maar voor zolang het duurt genieten we er van.
DD is van de week nog met jongste DD en het spookje naar Duinrel geweest en ze hebben genoten, het spookje geniet altijd van dit soort uitjes en oma zit dan lekker thuis en zorgt voor het eten, pretparken zijn aan mij niet besteed, ik vind 1 x per jaar meer dan genoeg.

Zo zag ze er uit na een dag Duinrel, ze viel nog net niet in slaap met haar lollie.

8 opmerkingen:

Dorine zei

Nu ziet het er wel beter uit hoor Ines,
Ik mag van mezelf nog nie beginnen eerst de sterren klaar.Wat een werk is dat he.
Maar goed we komen er wel.'
Ik denk dat ik gewoon met vlisofix ga werken dat weet ik hoe het werkt.
succes met alles Dorine

Annelies zei

Het ziet er nu echt beter uit. Succes !

lappenleintje zei

Het ziet er al een stuk beter uit, maar geef mij toch maar vliesofix hoor! Werkt veel makkelijker en het geeft een eigentijds accent. Wel heb ik enorme bewondering voor de Die Harts die eht toch traditioneel proberen. Tja, dit blokje is even afzien, maar het is sraks wel een pronkerd in het geheel! In dit genre krijg je in totaal 5 blokjes!
Groet, leintje

katrien zei

Ziet er veel beter uit.Ook ik werk liever met vliesofix.

Anoniem zei

OO wat een gepriegel, maar het komt vast wel goed !!;-)

AA dat spookje, die heeft genoten !!

MM

Heleen zei

Knap hoor om het echt te appliceren. Ik vind het wel mooier maar weet nog niet welke methode ik kies.

Wilma zei

Ziet er inderdaad mooier uit. Ik ben een ware applicatieverslaafde aan het worden. vind het zo leuk om te doen. Als je maar je eigen manier weet te vinden is het reuze leuk!!

文章 zei

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色