vrijdag 4 september 2009


Of er nergens anders plek is om te kleuren, maar genieten doen ze samen en dat is het belangrijkste en het spookje is stapelgek op haar nichtje, (wij ook trouwens) ze vond het alleen jammer dat haar grote neef er niet was, maar ja met 14 ga je liever wat anders doen.
Gisteren voor het eerst gewokt op mijn wokbrander, wat een uitvinding, ik roerbakte in minder dan de helft van de tijd mijn vlees en groente en er kwam totaal geen vocht vanaf, voor mij dus lang leve de wokbrander, want de nasi wordt gelijk een stuk droger ook en dat is alleen maar prettiger, ze hebben er dan ook allemaal van gesmuld, met als bonus voor het spookje de kroekroek ;-)
Donkere wolken pakken zich samen boven ons dorp en ik denk niet dat we het droog houden, jammer hoor, nu moet ik de hele dag binnen blijven en handwerken ;-)

8 opmerkingen:

Cindy at her Country Home zei

Ines, wat heerlijk Nasi Goreng...mmmm! Wat heb je een enig huisje staan bij je vorige bericht, wat een schatje! Vervelend hoor handwerken met dit weer ... ;-) hahahha. Alvast een heerlijk weekend toegewenst. Liefs van Cin

Dorine zei

Geniet van je regen dag en ja jammer he dat je dan verplicht moet handwerken(lol)
Wij hebben het er maar zwaar mee.
groetjes Dorine

Heleen zei

Wat lekker he, twee van die meiden die zich prima vermaken. Een bekend randje heb je om het bed.;-0
En tja, dan moet je van ellende maar gaan naaien. LOL
Had trouwens woensdag een klant in de winkel die ging gisteren trouwen en 1 van de bruidsmeisjes had de jurk zojuist in een winkel laten staan en foetsie!!! Moets gelijk aan die mooie jurkjes van jouw denken. Toch verschrikkelijk nu had ze nog maar 1 bruidsmeisje. Om te janken!!!

A3jana zei

goh jammer Ines, kom ik je niet tegen vanmiddag bij Culinair Alphen? Ik wil toch even proberen om op de fiets!!te gaan kijken. Ik doe wel mijn regenjas aan, want of we het droog houden........ik ben ook bang van niet! ;-( Ik heb vanmorgen zitten naaien, mijn Kerststal top is nu AF!!! YES!! dus ik mag nu even vrij van mijzelf ;-))

groetjes, Adrie

Jantine zei

Eten ze bij jou ook al kroekroek? Hier ook!

Cybele's patch zei

Wat heerlijk zo'n wokbrander. Nu wordt het eten in 'Huize Zoete Inval' nog lekkerder. Sterkte met je verplichte handwerken. Ik voel echt met je mee......LOL!

Anoniem zei

Wat heerlijk dat ze zich zo vermaken in granny's bedroom. En zo fijn dat je ze zo regelmatig ziet.

fijn weekend !!

mm

Chany zei

Muy bellos todos tus trabajos, un abrazo en la lejanía, Chany (Argentina)