vrijdag 9 juli 2010

Nog ongestreken, maar het is wel te zien dat deze stof beter is dan mijn eerste vlinder, hier ben ik tevreden mee, soms word ik wel eens moe van mezelf, want echt snel tevreden ben ik niet.
Wat was het warm vandaag, ik zat nog niet niet te smelten, op het balkon was het 32C,  momenteel 29C, binnen is het nog steeds een koele 28C en morgen is het al niet beter, wie weet wen ik er ooit nog eens aan.
Morgen gaan we naar mijn DB en SIL, het huis is klaar en alles staat op zijn plek, het zal wel prachtig geworden zijn, moeders gaat natuurlijk ook mee en ivm de temperatuur zijn we toch erg blij dat de airco het doet in de auto.
Uiteraard  neem ik lapjes mee, ik denk dat ik aan mijn nieuwe hexjes ga beginnen, ze worden kleiner dan de andere maar ze mogen zich dan ook verheugen op Wilmastofjes :-D
Fijn weekend allemaal en keep it cool!

7 opmerkingen:

Dorine zei

erg mooi geworden
Ja wat was het heet vandaag maar wat heb ik genoten 4 kleinkids in ons bubbelbad
er liggen er nu 2 hier te slapen

katrien zei

Mooi blokje.Ik wacht hier ook op wat afkoeling.

Guusje, zei

Mooi blok is dit ook geworden en hier was het vandaag achter het huis 36 graden ik heb dan ook niet buiten gezeten veels te warm. Veel plezier morgen.

quilting Jeannet zei

Ja, het was wel errug warm, zelfs onder de appelboom! en aan quilten kom ik dus helemaal niet toe....maar nu betrekt het hier ineens, stilte voor de storm......Brrrrr

groetjes, Jeannet

Heleen zei

Je vlinder is prachtig. Wat een mooie stof. En deze in inderdaad mooier als je vorige alhoewel op het errste gezicht ik het niet zag.
Gelukkig is het hier inmiddels iets afgekoelt. Zal nog wel weer oplopen maar gisteren was het afzien.

Cybele's patch zei

Erg leuk blokje geworden. De vlinder is prachtig. In deze hitte doe ik bijna niets. Gisteren 38C in onze tuin. Soms zou ik dichter bij zee willen wonen, daar is het toch heel wat koeler.

Annelies vdB zei

Wat een prachtig blok. Ja, het is warm, ook na de regen.