donderdag 6 mei 2010

Ziezo, de koffer is gepakt, er zit nog een wasje in de droger en de kleding voor morgen hangt klaar, zit een beetje gesloopt achter mijn computer, want gisteravond kreeg mijn DH weer last van zijn longen, hij had het weer zo vreselijk benauwt, gelukkig kon hij meteen langs bij de huisartsenpost en heeft hij weer een antibioticakuur gekregen en Ventolin om extra te pufffen, hij heeft gelukkig redelijk geslapen, maar ik lag naast hem te hanewaken, maar dat zal vanavond wel weer goedkomen.
Hij is nog vreselijk moe, dus het is maar goed dat we een weekje weggaan, lekker buiten in de frisse lucht zal hem goed doen.
Voor deze dame is het katinbakkie, denkt ze....maar ze weet nog niet dat we morgen weggaan en dat de buurvrouw voor haar zal zorgen, die wil haar altijd aanhalen en knuffelen, maar dit arrogante ding wil niets van haar weten en heeft haar al een paar keer een optater verkocht, ik ben benieuwt hoe het haar deze week zal vergaan, hopelijk komt ze er weer zonder kleerscheuren van af.
Het spookje heeft vandaag al een paar keer buiten naar ons geroepen dat het nog maar één nachtje slapen was, inmiddels weet nu de hele buurt dat we weggaan en heeft de halve straat ons al een fijne vakantie gewenst ;-))
We gaan maar een weekje, dus jullie zien mij volgende week weer verschijnen en wie weet hoeveel blokjes ik gemaakt heb van de LIB, want die gaat mee, samen met een goeie lamp.

15 opmerkingen:

Klaske zei

Jullie moeten maar even lekker genieten, daar knap je van op!!En waarschuw je die dame wel even dat ze lief is voor de buurvrouw?!!! zo'n kat heeft mijn moeder ook, alleen pakt die niet de buurvrouw maar mijn oma!Plezierige vakantie!!!

Dorine zei

Fijne vakantie en zo herkenbaar dat luisteren naar de ademhaling van je DH
Ik word zelfs wakker van de stilte als hij in het ziekenhuis ligt.
En hoeveel LIB blokjes heb je getekend.
Veel succes..... tot volgende week.
Dorine

Berna zei

Heel veel plezier en geniet ervan!

Anoniem zei

Heel fijne week samen !!!

De niweuwe stappers mee ?

Eigenwijze poezebeest he .

(((zwaaaiii)))...MM

willeke zei

Nee, onze poezebeesten wjzen de oppasser de voerbak en zijn dolgelukkig met de oppas als die ze maar eten geeft. Ze laten zichzelf zelf dan nog een beetje aanhalen. Tja. het zijn aanhankelijke katers. We weten dat ze goed verzorgd zijn als we weg zijn. Ines, ik wens je nog een goede vakantie, met veel rust en quiltplezier.
groetjes, willeke

willeke zei

En heel veel sterkte voor je DH.
groetjes, willeke

mia zei

Heel mooi weer en veel genieten dikke knuf voor jullie allevijf,klein knuffeltje voor Saar door haar mama jij dus hahahaha,veel plezier,MD komt goed .

Moederdag knuffels van Mia

quilting Jeannet zei

Een heel fijn weekje Inze, rust lekker uit en geniet van elkaar.

groetjes, Jeannet

Guusje, zei

Een hele fijne vakantie, geniet ervan.

Annelies vdB zei

Heel veel plezier toegewenst !

jimoos zei

Ines geniet van je vakantie, en dat DH maar opgeknapt terug mag komen en jij ook uitgerust. En geen regen maar zonneschijn.

Veel gezelligheid gewenst. Liefs José

Johanna Zweden zei

Hoop dat je mannetje opgeknapt is, en dat je nu heerlijk in je huisje zit, mooi weer hebt, en heerlijk kan gaan genieten van je rust.'
Hoop dat je koffer nog dicht is gegaan!!!
Hoop dat de buurvrouw het zonder krabben er heeft vanaf gebracht, arme zij!!
Sterkte buurvrouw.
Nu Inez geniet maar , dan geniet ik met je mee.
Veel plezier. Gr Joke

Balsemien zei

Hopelijk geniet je nu van een rustige vakantie Ines!

Corrie zei

Ach wat is dat naar die benauwdheid en of de buitenlucht je DH doet opknappen staat nog te bezien met al die bloeiende bomen. Ik hoop van harte dat hij daar geen last van heeft en dat jullie heerlijk opgeknapt terugkomen.

Cindy at her Country Home zei

Lieve Ines, even zeggen dat ik jullie een heerlijke vakantie ga toewensen. Wellicht lees je dit bericht pas bij thuiskomst dan hoop ik bij deze dat DH lekker ervan opgeknapt is.
Intussen ga ik je blog weer even bijlezen want ik zag in de gauwigheid al een heel leuk kussen voorbij komen wat je voor je lieve spookje hebt gemaakt. Dag lieverd, lieve warme hartengroeten stuur ik jou Cin x