zaterdag 15 mei 2010

We zijn weer thuis en we hebben genoten van het plezier van ons spookje, want het mooie weer liet het afweten.
Naast het park lag het Land van Jan Klaassen, wat een geweldig park voor kinderen van 2 tot 8 jaar en het spookje heeft er genoten, ze is er een keer of 4 geweest en ze heeft niet een keer dezelfde poppenkastvoostelling gezien, het wordt ontzettend leuk gebracht allemaal, het is zelfs lachen voor de volwassene, een echte aanrader, ook de binnen en buitenspeeltuin zijn erg leuk en kinderen hebben het echt naar hun zin daar, niks geen lawaai van allerlei dure achtbanen, zweefmolens enz., maar alleen de vrolijke kinderstemmetjes, dat is toch rondom genieten, want er zijn ook geen rijen wachtende.
Ik heb anderhalf blokje gemaakt deze week, want ondanks dat ik een lichtlamp had meegenomen, bleef het te donker om goed te kunnen zien.
Het huisje was wat aan de kleine kant, we hebben dus letterlijk op elkaars lip gezeten en bijna allemaal slecht geslapen, we hebben weer wat in te halen, want ik heb genoten van mijn eigen heerlijke bed.
Thuisgekomen hoorde ik de piepjes van de buren, wat maakten ze aan kabaal en arme pa en ma Koolmees vliegen af en aan en zorgen goed voor hun kroost, ik weet alleen niet hoe oud de koolmeesjes zijn, dus ook niet wanneer ze uit zullen vliegen, volgens mij was het een vroeg nest, maar ja, ik weet natuurlijk ook niet alles ;-))

13 opmerkingen:

Berna zei

Geniet nog maar lekker even na en van je eigen bed. Dat is het heerlijke van weer thuiskomen.

Sylvia zei

Home sweet home! Hoe leuk het ook ergens is en om er eens uit te zijn; er gaat niets boven je eigen bed!
Prettig weekend, gr.Sylvia.

Yvonne aka sommeke zei

Je was er toch even uit en Spookje heeft genoten!
Nog een goe rustig weekend!

A3jana zei

Welkom thuis weer Ines! Het is nu gelukkig wat beter weer, maar het is erg koud geweest, ook hier in Alphen!
Fijn om weer lekker in je eigen koets te liggen hé? Je eigen bed is toch altijd de beste!
fijn weekend!

jose zei

Heerlijk om dan ook weer terug te zijn na een fijne vakantie met Spookje. Wat zal zij genoten hebben, en jullie weer blij slapen in eigen bed. Heb ik nou ook altijd.

Ines ik kan aan theedoeken komen voor jou bij ons volop nog..Las ik bij Corrie dat jij ze niet kon kopen bij jullie.Ze zitten gewoon in de collectie bij ons.


Mail mij maar als ik voor jou moet kijken..

Cybele's patch zei

Jammer van al dat hemelwater, maar je bent er toch even tussenuit geweest. En nu weer fijn genieten van je eigen huis en je nieuwe buurtjes.

Johanna Zweden zei

welkom thuis. Heerlijk dat spookje zo genoten heeft, en jammer dat het huisje zo klein was, dat je nu moeier thuis bent gekomen dan dat je ging.
Maar je hebt genoten en dat is het belangrijkste.
Wat leuk dat jullie al jongen hebben, hier zijn de vogeltjes net hun nestjes aan het maken, en doen hun paring dans, enig om te zien.
Gisteren was het stralend weer, nu regent het weer, en de hele dag buiten gezeten, en genoten om te zien hoe ze zijn begonnen om nestje te maken, voor hun kleintjes.
Wat zal dat een schitterend quiltje worden.
Je moet maar hier naartoe verhuizen Inez, want donker word het niet echt meer hier, dan kan je lekker eerdaags 24 uur quilten en borduren!
Liefs Joke en een fijne zondag

goof zei

Wat gezellig dat je er weer bent. Zo zie je maar, als het Spookje erbij is, valt een vakantie nooit in het water,... groetjes van de Spookjesfan,...

mia zei

Blij dat je weer thuis bent gezellie in je eige bed , en mijn kleintjes piepen of hun leven er van afhangt , doet het ook geloof ik , pa en ma vliegen zich suf.
zonnige groetjes Mia

Annelies vdB zei

Welkom terug weer ! Wat een mooie LIB rondjes !

Lida zei

Er gaat toch niets boven je eigen bed! Maar jullie hebben het wel naar je zin gehad en die kleine helemaal, dus toch lekker genoten! En je rondjes zijn ook heel mooi geworden, dus je hebt toch aardig wat gedaan! Groetjes
Lida

katrien zei

Toch genoten,das het voornaamste hé.
Mooie lib blokjes.

Elizabeth zei

Wat wordt de LIB prachtig! Ik ben er al helemaal verliefd op....