woensdag 5 mei 2010

Gisteren nog even een klein aardigheidje voor mijn moeder gemaakt, we zijn er niet dit jaar met moederdag en dat vond ik toch vervelend, wie weet kan dit kleinigheidje het een beetje goedmaken.

Het is eindelijk zo ver, mijn orthopedische schoenen zijn klaar, ze lopen heerlijk, maar ze staan voor geen meter, ik voel me net Donald Duck, de tijd van elegante schoentjes is nu echt voorbij, het zal wel wennen, maar nu nog niet.

9 opmerkingen:

Dorine zei

Lief dat geschenk je voor je mams.
En die schoenen alleen er aan denkeen dat je zonder pijn kan lopen.Dat is toch heel veel waard..Onder een broek valt het wel mee joh.
Dus stappers aan een op naar de Ikea of vandaag niet??lol

Cisca zei

Mooi cadeautje voor je moeder, Ik zou ook wel wat voor die van mij willen maken, maar helaas, dat kan niet meer. Die schoenen, ja, ik kan me voorstellen dat het wennen is, maar inderdaad, met een broek valt het niet op. Maar misschien ben je wel een rokkendraagster, dan zal het toch wel wennen en het belangrijkste is idd dat je zonder pijn kunt lopen.
Groetjes, Cisca

wilmakuin zei

Leuk cadeautje voor je moeder!!

En de schoenen?? gewoon lekker op rondstappen!!
En niet naar beneden kijken...
;o)

Johanna Zweden zei

Wat een schattig cadeau voor je moeder, zo speciaal. Nu daar zal ze beslist blij mee zijn.
Ik vind he schoenen prachtig, zullen beslist mooi staan onder een lange broek.
Ik daar helaas al jaren geen mooie schoenen meer.
Je moet maar zo denken, beter een paar lekker schoenen, waarop je weg kan, dan mooie schoenen en thuis moeten blijven.
Ik hoop dan ook gauw te horen wat er met mijn voetjes aan de hand is, en dat ik dan net zoals jij misschien makkelijk schoenen kan vinden, en dan kan Jookje naar Nederland komen, en met Ines een bakkie leut gaan drinken.
Fijne dag en geniet van je komende vakantie. Liefs Joke

katrien zei

Leuk borduurtje voor je moeder.

Cybele's patch zei

Wat een lief cadeautje voor je moeder. Wat lijkt me dat heerlijk om nog een moeder te hebben op onze leeftijd.
De schoenen vallen best mee hoor. Zodra je voelt dat je er heerlijk op loopt kan het je ook niet meer schelen of ze wel of niet elegant zijn. Ik ben er zo langzamerhand ook achter dat comfort telt!

Yvonne aka sommeke zei

Jossie zegt het goed : jouw comfort is het belangrijkste!
Geniet van je vakantie straks!

Leintje zei

Dat onelegante van de schoenen zie jij alleen hoor, zeker onder een lange broek. En denk eens aan het heerlijke lopen zonder pijn, dat is toch erg veel waard.
Voel je je onzeker, draag dan een opvallend assecoire, zoals een mooi geknoopte shawl of zo om de aandacht af te leiden. Zo heb ik een zeer dikke buurvrouw, nog wat jonger dan ik, en echt, enorm dik. Tot ze een nieuwe bril kocht, een soort van geschakelde diaramen in een felle oranje kleur. Niemand merkte meer dat ze dik was, want er werd alleen nog naar die opvallende bril gekeken.

Lief schilderijtje voor je moeder, en jouw moeder heeft feitelijk alle weken moederdag, want wat zorgen jullie goed voor haar. Die ene dag die de commercie ervoor uittrekt komt er niet op aan hoor! En ga vooral lekker genieten van Braamt; 't is daar ook heel mooi! Je familie lekker bij je, wat wil je nog meer!
Tot na volgende week!

Bears with a HEART zei

Wat leuk het borduurtje voor je moeder.

En de schoenen; ze zien er heerlijk comfortabel uit en dat is het meest belangrijke.
Je "krijgt" ze niet voor niets, dit heeft een doel, dus ........ hoop dat het dat ook brengt voor je.

En hoop dat jullie een fijne en rustige week hebben, een week zonder zorgen!