donderdag 27 mei 2010Gisteravond mijn eerste theedoek afgekregen, ik heb nu nog meer respect voor iedereen die hier mee bezig is, want borduren over 2 draadjes van deze doek, is echt peitepeuterig werk, maar wel leuk.
De twee vlinders stellen mijn DB em SIL voor en het tulpje staat voor de bloemen voor hun nieuwe huis en nu maar hopen dat ze het leuk vindt. Ik heb een fout gemaakt, het borduurtje zit aan de verkeerde kant, ze kan hem nu niet ophangen, maar moet hem neerleggen *U*
Zo komt mijn hulp, ik ga me dus als de wiedeweerga wassen en aankleden, gelijk het beddegoed afhalen, dan hebben we vanavond weer een lekker schoon bed, kan ik me nu al op verheugen.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Het ziet er wel gezellig uit, ook al is het een pietepeuterig werkje. Ik ga ook maar eens poetsen en opruimen (zucht)

Cisca zei

Leuk geworden, zeg, daar zullen ze vast blij mee zijn. En er zijn goede plastic 'knijpertjes' te koop, die je als ophanghaakje kan gebruiken. Werk ze!
Groetjes, Cisca

Heleen zei

wel een liefie hoor! Ik stond in de Ikea nog in dubio. Zal ik ook theedoeken.....maar nee, ik heb echt nu al te weinig tijd.

Cybele's patch zei

Hij is leuk geworden Ines. Eigenlijk om jammer om te gebruiken, dus gewoon neerleggen om te pronken!

Leintje zei

Wat een schatje! Gaan Leo en Mia verhuizen, of heb je meer broers? In elk egval een hartstikke leuk cadeau meis, en wat ben je toch altijd lekker bezig!
Liefs, leintje

Anoniem zei

Hallo Ines, je kunt toch het lusje aan de andere kant naaien? Moet ik ook soms bij geborduurde handdoekjes :-)
groetjes Hermie

Anoniem zei

jij ook al aan de AH-doek? ;) Ik ben bezig met nummertje twee, net als jij maar mijn eerste is nog niet af. Ik vind het wel lekker werken op die doeken, het borduurt heerlijk en het schiet lekker op. Leuk patroontje heb je erop.

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl