maandag 17 mei 2010

Ook deze heb ik overgemaakt en hij is weer toegevoegd bij de rest van de LIB's, ik ben nu met de vlinder bezig, ook zo'n leuke.
Vanmorgen met spoed naar de oogarts, want ik dacht dat mijn goede oog ook macula degeneratie had gekregen en dan is het einde handwerken, maar gelukkig was het loos alarm, de ct zag er goed uit en er zat geen vocht, wel zag ze een spaak, een soort staar, die precies langs het scherp zien gedeelte van het oog liep en daar doen ze niets aan voorlopig, maar ik moet het wel goed in de gaten blijven houden dat het niet erger gaat worden en dat doe ik, want Macula degeneratie is een hele gemene oogziekte, waar je niet helemaal blind van kan worden, maar het middengedeelte ben je kwijt, dus handwerken, lezen enz. is er niet meer bij.

Dit zie ik zo ongeveer met mijn rechteroog, dus jullie begrijpen hoe blij ik ben dat er niets bijzonders is met mijn linkeroog, er zit hier een heel gelukkig mens, die dankzij de oogdruppels alles rose ziet ;-))

17 opmerkingen:

Miriam zei

Gelukkig dat je goede oog niet aangetast is zeg, want met 2 ogen slecht zien: ik moet er niet aan denken. Met 1 oog lijkt mij al erg genoeg. Gelukkig zie je het allemaal rose-kleurig in ;)

Groetjes
Miriam

Madammeke Ongeduld zei

gelukkig niets met het goede oog kan me niet inbeelden hoe jij je moet gevoeld hebben tijdens het onderzoek

wilmakuin zei

pfff..... gelukkig....
Mooi uiltje...

Berna zei

Nou gelukkig maar dat het geen MD is. Mijn moeder en haar zus hadden het en dat is niet leuk. Het schijnt ook erfelijk te zijn dus ik laat het ook elke keer controleren.
Sterkte!

Klaske zei

Oef, gelukkig dat er niks met je linkeroog is!!!Mooi blokje heb je voor de LIB gemaakt!

Bietje zei

Een nicht van mijn oma heeft dezelfde oogziekte. Zat bij haar in de familie. Zij (en een neef van haar) zijn naar Cuba geweest. Daar kon wen dit verhelpen door een operatie. Bij de neef is het prima gelukt. Haar gezondheid was niet goed genoeg om de operatie aan te gaan.
Gelukkig is het bij jou aan een oog. Ben dus zuinig op het andere.

Bietje zei

Trouwens een mooie uil. Deze heb ik ook al af.

Corrie zei

Oh Ines wat erg dat je MD hebt! Ik weet precies wat het is, ik heb het verloop gezien bij mijn vader. Hij zat ook altijd een beetje met gedraaid hoofd tv te kijken, dat zul je misschien wel herkennen.
Toch was hij net als jij iemand die beslist zoveel mogelijk wilde blijven doen wat wél mogelijk was. Hij was een fervente lezer en schafte een tv-loupe aan. Zo heeft hij nog stapels boeken kunnen lezen, ook al ging het met halve zinnetjes tegelijk.
Ik ben heel dus erg blij om te lezen dat je goede oog nog steeds goed is, wat een opluchting zal dat zijn zeg!
Wat hebben jullie ook genoten van een weekje samen uit, leuk om te lezen!
Groetjes van Corrie

inge zei

oef! gelukkig niets ergs!

Annelies vdB zei

Goed dat je zo alert bent met betrekking tot je ogen !
Je uiltje ziet er mooi uit.

Anoniem zei

gelukkig een goede uitslag.
liefs Hermie

Balsemien zei

Oei, dat was schrikken! Gelukkig dat je geen Macula Degeneratie aan je beide ogen hebt....
Fijn dat je zoveel plezier beleeft aan de LiB quilt stitcheries!
fijne avond!

katrien zei

Mooi blokje weer.
Dat zal schrikken geweest zijn met je ogen.

Leintje zei

Wat een schrik weer, maar gelukkig loos alarm! Wees maar zuinig op je "goede"oog, want je moet er toch niet aan denken niet meer te kunnen "lappen".

Liefs, Leintje

Dorine zei

Hoi Ines, wat een gelukje dat je goede oog niet is aangedaan.Want het lijkt me erg lastig om steeds om zo'n plek heen te kijken.
leuk uitlje heb je ook gemaakt enne jij bent zekr iemand to be proud of.
groetjes Dorine

lut zei

Gelukkig gaat alles goed met je oog!

Jantine zei

Wat zul jij opgelucht zijn dat er niets aan de hand is zeg. En zo'n zicht met je ene oog... wat zul je daar moe van worden!