dinsdag 18 mei 2010

Wat een dag gisteren, daar moet je er ook niet teveel van hebben.
Mijn DH zou gisteren onze schoonzoon helpen door wat voor hem weg te brengen en bij Vinkeveen ging het mis, je kon daar invoegen en mijn DH ging alvast links rijden, rechts schuin voor hem reed een vrachtwagen en daarnaast, wat hij dus niet kun zien, reed een auto om in te voegen, die wilde dat nog net voor de vrachtagen doen en daar ging het mis, ze kreeg een tik van de vrachtwagen en ging tollen en kwam zo op de weghelft van mijn DH terecht, die niets anders kon doen dan vol op de rem staan en toen bij haar in de zijkant terecht kwam, beide auto's zijn total loss, maar zij beiden mankeren niets dan alleen een shock en ik vrees veel spierpijn de komende dagen.
Mijn lief heeft het gisteravond over niets anders gehad, hij zat uiteraard vol adrenaline en was dankbaar, dat het de Mercedes ML van onze schoonzoon was, waar hij in reed en niet onze eigen kleine Suzuki, want dan had hij hier niet meer gezeten.
Zo zie je maar dat een ongeluk in een heel klein hoekje zit, ik heb hem natuurlijk wel extra geknuffeld gisteren, want je moet er toch niet aan denken....

11 opmerkingen:

bep zei

wat een geluk allemaal,het had zomaar anders gekund,knuffel hem maar flink,groetjes Bep

Miriam zei

Kippenvel! Een geluk bij een ongeluk dat ie in de Mercedes reed zeg.

Groetjes
Miriam

Cindy at her Country Home zei

IIIEEKKSSS Ines, schrik van je bericht! Gelukkig dat het goed is afgelopen, ze rijden als gekken tegenwoordig en je moet zo scherp zijn. Wat ben ik blij voor jullie dat het zo is afgelopen. Laat me niet meer zo schrikken hoor ;-) als ik weer even je posten bijlees het ziet er weer allemaal zo gezellig uit! Veel liefs en een extra dikke stevige omhelzing van mij voor de schrik van Cin x (natuurlijk ook voor je man! hihi)

Klaske zei

Ik ben blij dat alles goed is afgelopen!!! De schrik zal er nog wel flink inzitten.Groetjes Klaske

Knutselbeertje zei

Een geluk bij een ongeluk, je dierenbaren zijn niet gewond. Mijn echtgenoot heeft 21 jaar geleden ook een zwaar ongeval gehad, hij stond stil voor het rode licht en er is een wagen aan 90/km tegen onze wagen gereden. Resultaat : de wagen in stukken, zetels uit de wagen, en mijn echtgenoot lag in de kinderwagen (Célientje was nog geen jaar). Hij was zwaar gewond. Eén van de redenen waarom ik gestopt ben met werken is dat ik elke dag +/- 150 km in de wagen zat (van Gent naar Brussel) = minstens 3 uur. Dit heb ik 4 jaar gedaan en in die periode heb ik zeker 15 ongevallen gehad ( waarvan maar ééntje mijn fout was : ik ben in de tunnels te Brussel in slaap gevallen). Mijn raad is : rijd met een veilige wagen die steeds in orde is en geen kuren heeft.

Vertroetel je echtgenoot maar, hij zal ook erg geschrokken zijn.

groetjes, Carine

Dorine zei

Kippevel als ik dit lees. Gelukkig was er een engeltje op zijn schouder.
Ik denk dan steeds terug aan ons ongeluk een frontale botsing in Frankrijk met een dronken onverzekerde fransoos die op de verkeerde weg helft reed.
Gelukkig hebben we het er wel is waar wat gehavend levend afgebracht.maar je vergeet het nooit meer.
En die kerel had helemaal niets...........
Hoop dat DH niet te veel last heeft en ja Ines lekker knuffelen die man van je........................
groetjes Dorine

inge zei

dat zal wel even in jullie zitten, die schrik! gelukkig is alles goed afgelopen, auto's zijn vervangbaar, mensen niet!

Guusje, zei

Wat een schrik moet dat zijn maar gelukkig is het maar blik wat beschadigd is en jullie zelf niet. Sterkte.

conny's quilts zei

brrr wat een schrik, geweldig dat het zo goed is afgelopen!

wilmakuin zei

Wat een schrik!! Gelukkig goed afgelopen weer. Er zijn gelukkig nog heel wat beschermengeltjes die hun best doen!!
:o)

Jantine zei

Oef, dat was spannend! Fijn dat het goed is afgelopen!