maandag 4 mei 2009

We hebben van 11 tot 3 in het ziekenhuis gezeten en in die tussentijd heb ik maar een klosje zitten maken, niet dat er veel tijd voor was, want we moesten van het ene gebouw naar het andere en wat is het AMC groot/
Jara heeft zich voorbeeldig gedragen en zelfs bij het bloedprikken geen kik gegeven en ze moesten 9 buisjes hebben, het maken van de echo ging ook bijna helemaal goed, alleen toen ze met haar hoofdje naar de muur gekeerd moest liggen, dat vond ze maar niks, want dan kon ze niet zien wat er op het beeldscherm te zien was en ze hadden haar gezegd dat ze mee mocht kijken, maar 3 van de 4 aderen staan er op en dat is heel wat voor die uk van 3.
Tussendoor had ze voor goed gedrag een ballon gekregen en bij de kinderafdeling was speelgoed genoeg om zich weer mee te vermaken, maar we waren snel aan de beurt en dr. Taco was een schat, maar Jara begon moe te worden en had niet meer zoveel zin om te praten en toen ze bijna klaar was en de pleister van haar arm werd gehaald, toen werd ze het zat en toen begonnen Taco en haar moeder ook nog eens te praten over onderzoeken om te kijken of het erfelijk was, toen ging ze huilen en zijn wij saampjes naar opa gegaan en kon ze nog lekker even spelen, na een kwartier kwam haar mama ook weer en konden we gelijk op huis aan.........................niet dus......want na het betalen van de parkeerkaart kwamen we met auto bij de uitgang en Tamara wilde het kaartje erin stoppen....weg kaartje...dat had haar paps verloren...het is een schat van een man, maar je moet hem niets in bewaring geven ;-) Hij terug om te zoeken, niets te vinden, gelukkig konden ze in de computer zien dat we netjes betaald hadden en mochten we gelukkig doorrijden, het was me het dagje wel.
Over 2 of 3 weken wordt Tamara gebeld door de dokter over de uitslag, maar we gaan er van uit dat alles weer goed is.

Morgen met mijn moeder naar de kapper voor een nieuwe haarprothese, daar ben ik ook wel een poosje zoet mee, ze krijgt elk jaar een nieuwe en de oude zijn al een hele verzameling geworden, we plagen haar wel eens door te zeggen, dat we op haar 90ste verjaardag allemaal met een pruik van haar op komen en dan het spel gaan doen "zoek de verschillen" gelukkig kan ze tegen een grapje.

Vanavond de derde baan van de HAL aan de 2 andere gezet, die is dus klaar voor de foto en morgen weer een blok maken voor mijn sampler, want anders kom ik toch nog in tijdnood.

8 opmerkingen:

lut zei

Ik hoop dat de resultaten terug goed zijn.
Fijn dat je terug een baan gehaakt hebt.

Heleen zei

Meid je bent er maar druk mee. Hopelijk zijn de uitslagen allemaal goed. Gelukkig kon je nog wat puf vinden om voor je zelf even te prutsen. Ook heel belangrijk hoor!

Anoniem zei

Hoi Ines,
het spookje heeft zich keurig gedragen,maar opa zo te lezen niet,hahahaha. Volgende keer maar zelf op het kaartje passen.
Ben je ook besmet met het klosjes virus? Ach ja het houd je van de straat toch?
Ik zit nu met de kleintjes teletubbies te kijken,ja dat moet ook gebeuren.
groetjes Hermie

Katrien zei

Hopelijk krijg je goeie resultaten.En een mens zoek al eens afleiding in zo'n dagen hé.

leintje zei

"T Is wel een bikkel, dat kleine spookje! Gelukkig hoeven jullie niet heel vaak op controle, maar het is toch wel heel wat voor zo'n kleine meid! En lachen, dat klosje. Ik heb net voor mezelf besloten dat ik toch ook maar aan de klosjes en mandjes moet, want de resultaten zijn zo leuk!!
En die HAL wordt ook prachtig hoor! Daar waag ik me gelukkig niet aan!

Groetjes, Leintje

Joke zei

Wat kan je familie je bezighouden hè? Gelukkig dat je af en toe zo hier en daar nog een steekje ter afleiding hebt kunnen doen.

Anoniem zei

Knap van de kleine meid.
Hopen weer op een goede uitslag.


Knap ook dat je toch nog een klosje kon maken, een leuk fris klosje.

Heerlijke aankopen zie ik hiervoor.
lekker 'spelen'met al dat moois én de kleine meid !!

marian'ne m

Hennie zei

Je maakt je klosjes op een andere marier dan ik zo kan het ook dan heb je alleen rechte lijnen.
Heb je de wacht tijd toch nog nuttig besteed door te klossen!!
Ik hoop dat de uitslagen van je kleindochter goed zijn ze heeft zich zeker flink gedragen zeg.
Groetjes Hennie.