zaterdag 9 mei 2009

uh foutje

Denk je goed bezig te zijn........ben ik eigenlijk ook wel, zijn al je blokken klaar en dan zie je ineens dat de dresden plates niet op de goede manier op de stof zijn geappliceerd, dan staat je maar een ding te doen, uithalen en opnieuw beginnen. Ze liggen nu goed en vanavond ga ik ze op mijn gemak erop zetten en dan heb ik morgen toch al mijn blokken af en kan de sampler in elkaar gezet worden en kan ik weer beginnen met de NI en andere loslopende werkjes, want daar is de laatste tijd niet veel van gekomen.
Als je ze vergelijkt met de vorige, dan zie je precies waar de fout zit.
Dit zijn waren dan de laatste blokjes, die nu de voorlaatste zijn geworden, maar daar zit ik niet mee ;-)


DH heeft het balkon opgeruimd en het begint er al een stuk beter uit te zien, volgende nog maar wat planten kopen, want er staat nog veel te weinig.


6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Ines,
kzou niet weten hoe ze wel moeten zitten.
groetjes en fijn weekend.
Hermie

Wilma zei

Toch erg mooi!!
Succes met uithalen, uithuilen en opnieuw beginnen!!
;o)

Heleen zei

Ik vindt het knap van je dat je het meteen hebt uitgehaald. Ik denk dat ik het in de hoek gooide en maar een weekje liet liggen. Ziet er goed uit zo en ook je laatste 2 blokjes. Geeft ook weer voldoening als het af is. Ben benieuwd!

YokkoBears zei

sjips :-(

YokkoBears zei

Je was vast met je gedachten ergens anders ...... misschien wel bij de mooie plantjes voor je balkon.
Koop maar rozemarijn en lavendel, geurt heerlijk.

文章 zei

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色