zondag 24 mei 2009

Het was een druk maar gezellig weekend en we boften ook nog eens met het weer.


Gisteren heerlijk gegeten bij Avifauna, ik had een goddelijk voorgerecht, verse asperges met gerookte zalm, hoofdgerecht een argentijnse tournedos met kruidenboter en als dessert ijs met aardbeien en slagroom, dit alles weggeklokt met een half karafje wijn, ik had een buik met een punt.

Vandaag hebben we de verjaardag gevierd van onze schoonzoon en hebben we heerlijk in de tuin gezeten, het was een rustige verjaardag, alleen wederzijdse ouders, broers, zussen en de kinderen en van die laatste merkte je bijna niets, zo lekker hebben ze zitten spelen en bij elkaar zijn het er toch 6, in de leeftijd van 3 tot 13, alhoewel, eigenlijk moet ik schrijven tot 19, want toen de kinderen ijs kregen riep de kleindochter van 19 dat ze ook nog een kind was en ook een waterijsje wilde ;-), binnenkort moeten we langs bij haar, want ze heeft samen met haar vriend een appartement gekocht en ze zijn zo trots met zijn tweetjes, het is ook een heerlijk stel samen.

Ook nog 3 blokken gemaakt 2 van CWDQ en nog 1 NI, maar die laat ik een andere keer zien.
7 opmerkingen:

Crea Annemieke zei

Goedenmorgen Ines,

Nou dat was een lekker etentje zo te lezen.Mooi daar in Avifauna.Ik moet zeggen dat ik er in 1995 voor het laatst geweest ben,dus wellicht is het wat verandert.
Ben benieuwd naar je blokken.

Daaaaag Annemieke

Anoniem zei

Nog van harte gefeliciteerd met je schoonzoon.
Ik zou denk ik Avifauna niet meer herkennen de laatste keer dat ik daar was was ik 12 jaar oud.
Zo te lezen heb je weer heerlijk genoten en wat heb je lekker gegeten, het water liep in mijn mond.
Fijne dag liefs Joke

quilting Jeannet zei

Dag Inez,
Nou, dat klinkt wel heel lekker !
Bij mij liep het water ook in de mond, ik ben gek op asperges !

groetjes, Jeannet

Anoniem zei

Hoi Ines,
lekker en leuk weekend gehad dus,wij ook,We hebben buiten gezeten.Heerlijk vand e bakplaat gegeten.Zelfs vanavond heb ik tot half 12 buiten gezeten.Gerrit ligt al te ronken.

Annelein zei

Hallo Ines, leuk om eens op je weblog langs te komen. Wat ben je met een leuke dingen bezig. Die HAL, ik was er aan begonnen, maar toch maar gestopt. Misschien... nee voorlopig niet, heb met mezelf de afspraak dat er eerst twee projectjes afmoeten, voordat ik met een nieuwe mag beginnen.

Erg leuk vind ik de top die je op 11 mei laat zien. Een beetje in dezelfde stijl heb ik een UFO liggen. Het was een cursus van de Slagmaat in Lochem. Hij lijkt er erg op alleen hier en daar een ander accent. Zo is jou buitenrand erg mooi.

Ben erg benieuwd hoe-ie er uit komt te zien als het allemaal helemaal af is.

Balsemien zei

Geniet nog lekker na van je weekeinde Ines!

leintje zei

Ben je nou nog aan het uitbuiken? Het klonk in elk geval lekker, en het is toch altijd wel een heerlijke luxe om eens buiten de deur een vorkje te prikken!
Ben benieuwd naar je vorderingen. Groetjes, Leintje