woensdag 13 mei 2009

Niet stil gezeten

Ik echt niet stil gezeten, gisteren weer begonnen met het eerste blokje van de NI, je moet echt insane zijn om na de madaillon sampler aan dit karwei te beginnen, maar als ik nu niet meer dan 1 blokje per week doe, misschien 2, dan heb ik na een jaar of twee weer een mooie quilt :-D


Verder ben ik het aan het voorbereiden en heb dus gelijk van de eerste 10 blokken de patroontjes gemaakt en in kleine zakjes gestopt en daar wil ik de stofjes dan ook apart in doen, dan kan ik het oppakken als ik zin heb.

Straks gaan we voor de verandering weer eens naar Ikea, ze hebben daar hele leuke slaapstoelen en we zijn al een tijdje op zoek naar zoiets voor de kleinkinderen en wat ook in onze slaapkamer past, we hebben hier geen logeerkamer, dus liggen ze bij ons in de slaapkamer en die is daar groot genoeg voor en ze vinden het nog gezellig ook.

6 opmerkingen:

Heleen zei

Mooi blokje hoor! Wel wat meer ontspannen zo met de hand he! Niet meer stressen achter je machien.
Leuke stoelen en ze lijken me wel practisch.

lut zei

Mooi blokje. Succes bij 't winkelen.

Crea Annemieke zei

Wat een mooi blok alweer,prachtige kleuren ook.Wat slim om alles in zakjes te doen ,wat voorgesneden is.Leuk bed is dat zeg, moet je echt voor bij Ikea zijn!!!!

Fijne dag, Annemieke

Katrien zei

Mooi blokje hoor,succes met de volgende.

gerda zei

nou je hebt het goed voorbereid!!!en wel makkelijk zo...en die slaapstoel lijkt mij ook wel wat:0))

Guute zei

Goed idee om iets bij de hand te hebben. En die bedden van ikea zijn goed: althans volgens de vriendin van mijn jongste.