donderdag 14 mei 2009

Gisteren weinig quilterigs gedaan, eerst naar Ikea, daarna moest het bed/stoel in elkaar gezet worden, gelukkig kwam DD met Jara, kon zij gelijk helpen.


En hier ligt het spookje heerlijk relaxed te genieten van het nieuwe bed, want zij hoeft nu ook niet meer in het campingbedje en heeft vannacht heerlijk geslapen hier, anders zou ze vanmorgen vroeg gebracht worden, maar dit was net zo makkelijk en ze vond het heerlijk.

Uitgeklapt is het 75 x 200 een mooie maat en ingeklapt staat er een lekkere makkelijke stoel, voor diegene die nog makkelijk opstaan, want als ik er in ga zitten, kom ik er bijna niet meer uit.
Maar dan loop je door Ikea richting kassa, zie ik vanuit mijn rechter ooghoek dit rekje staan, tja....laat dat maar eens staan dan, DH keek me al aan met een gezicht van.....o nee....niet nog meer rotzooi in huis..... te laat, het lag er al bij en zeg nu zelf...het is toch een liefie van een rekje en ik had het broodnodig voor mijn quilts ;-)11 opmerkingen:

Hoekje van ons Marianneke zei

Wauw wat een mooi rekje voor je quilts zeg daar mag je supers trotsig op zijn enne dan die stoel/bed een prima oplossing op die manier schitterend, veel plezier ermee
groetjes van ons Marianneke

Leintje zei

Prachtig rekje! Dat wil ik ook wel!
Heerlijk dat je nu echt "logées" kan hebben met zo'n fijn bed!

Crea Annemieke zei

Dat ontbrak er nog net aan, maar wel supermooi en handig!!!
Wat geeft het ook als je er maar gelukkig mee bent.

Daaaaag Annemieke

Anoniem zei

Je hebt weer goed gescoord bij de Ikea. Je mag wel extra korting krijgen als je zo'n goede klant bent.(LOL)
groetjes Hermie

Hester zei

Mooi rekje, ga ook snel eens kijken

Balsemien zei

ines, leuk! heerlijk dat je spookje lekker kan blijven slapen. ze ligt er zo lekker fris gewassen in! En dat rekje is wel heel erg leuk!
Fijne avond!

Yvonne aka sommeke zei

OOOOOOOooooh dat rek is prachtig!
Zo'n zetelbed hebben we hier ook gehad ('k denk dat DD het meeheeft)

Cindy at her Country Home zei

Hallo lieve Ines, ben even naast je lieve "spookje" gaan liggen...
Wat een pracht en gezelligheid op je blog! Ook hier had ik heel wat in te halen las ik. Je quilt tops staan nu nog op m'n netvlies, FANTASTISCH Ines zo mooi gemaakt. Hou me vast want het begint zo te kriebelen bij me, "help"! Kan je vertellen dat het logé bed prima ligt hihihih.... Hoe is het met je logeetjes buiten? Liefs en een hartengroet van Cin X

quilting Jeannet zei

Tuuuuuuurlijk kon je zo,n leuk en handig rekje niet laten staan Inez, wie wel als quilter, mannen, die hebben daar geen verstand van, wij vrouwen kennen dat gevoel helemaal !

groetjes, Jeannet

Annelies zei

Dat rekje staat echt heel mooi !

A3jana zei

Hoi Ines, Wat een énig rekje voor de quilts!
Maandag gaan we naar de Ikea in Delft en ik hoop dat ik ook zo'n rekje "tegenkom" !!!!
Dan neem ik 'm mee ook. ;-))
Leuke foto weer van je spookje!
groetjes, Adrie