zaterdag 9 mei 2009

3 Blokken gemaakt en nog 2 te gaan en dan........................kan ik de top in elkaar zetten en hem nog voor mijn vakantie sandwichen, wat een heerlijk gevoel :-)) De eerste van de 2 ligt al geknipt en is voor 1/4 al in elkaar gezet en nummer 2 moet nog helemaal gedaan worden, denk wel dat ik ze vandaag nog afkrijg, morgen kan ik er niets aan doen, want dan komt alles hier naar toe incl. mijn moeder.


Ik heb het vreselijk druk gehad deze week, veel oppassen en verder een hoop geneuzel waar je alleen maar moe van wordt, hopelijk gaat het er volgende week rustiger aan toe, maar dat zal wel wishfull thinking zijn van mijn kant ;-)
Deze twee vermaakte zich prima hier, af en toe een beetje te luidruchtig en moesten ze tot de orde worden geroepen, maar het spookje is dol op haar nichtje, later kwam Aaron ook hier naar toe en hebben ze, incl. de ouders van het spookje, heerlijk van de spaghetti zitten smullen en met een schaaltje vla en een ijsje toe hadden ze hun buikjes vol en om 8 uur was iedereen weg en konden wij rustig naar de herdenking kijken van de slachtoffers van de aanslag, waarvan er weer een is overleden, vreselijk.

3 opmerkingen:

Leintje zei

Ja, triest he, ik schreef er net over op mijn blog.
Je gaat als een speer met je blokken, en het wordt een ongekend mooie Ines!
Fijn weekeinde en hopelijk een rustige volgende week!

Groetjes, leintje

Anoniem zei

Prachtige blokken !!

JA, very wishful !!!;-))

Fijne moeder(oma) dag !!!
Neem aan dat het wéér druk(ker) wordt.

marian'ne m

katrien zei

hele leuke blokken .