zaterdag 30 mei 2009

Fleeceboek en een borduurtje

Ik ben met een klein borduurtje bezig van de Giggle club, er komen nog knoopjes op, zoals een plantebakje enz., als hij helemaal af is, maak ik er weer een foto van, tot dan moeten jullie het even hier mee doen ;-)
Verder ben ik begonnen aan een fleeceboek, naar aanleiding van Leintjes hobbsboek, die zij wil gaan gebruiken om er blokken in op te bergen voor de Sweet Memory BOM, ik heb geen hobbs, maar wel een aantal fleecedekens en die ga ik er voor gebruiken.
Het boek wordt zo'n beetje 40 x 40 cm en de blokken voor de BOM worden een stuk kleiner, maar ik kan het boek dan ook gebruiken voor grotere blokken en je kan ook de voor geknipte blokken er in leggen, zodat je lekker door kan werken, was een goed idee van Leintje, maar die zit vol met goede ideeën, ik ben dan ook erg nieuwsgierig naar de BOM, maar we beginnen pas in augustus/september, nog even geduld dus, mijn schoonzus doet ook mee, dus we kunnen samen aan de slag, wel zo gezellig.
Leintje heeft een speciaal blog gemaakt voor de Sweet Memory BOM en daar kunnen wij foto's plaatsen van onze vorderingen, of gewoon een praatje pot maken. http://sweetmemories-bom.blogspot.com/
Nu nog even naar de BOM site en dan mijn mandje opzoeken, had ik al eerder gedaan, maar ik hoest mijn longen uit mijn lijf en dat slaapt een beetje moeilijk.

7 opmerkingen:

Leintje zei

Je vordert ook al lekker met je fleece-boek! Ik hoop dit weekeinde de achterkant klaar te krijgen en eindelijk via foto's het snelbindgedeelte te laten zien, zodat het principe wat duidelijker wordt. Eerst echter gaan we met de kinderen op stap, want in hun dorp is er feest (havendagen) en dat brengt een gezellige drukte mee.
Neem thee met honing voor je keel, want dat verzacht echt en geniet van het stralende weer met de jouwen!
Liefs, Leintje

katrien zei

Leuk borduurtje.

wilma zei

Mooie dingen ben je aan het maken...

Inge Slaats zei

Wat een schattig borduurtje! Het fleeceboek lijkt me ook handig, ben benieuwd hoe het er uitziet als het af is.
Fijn pinksterweekend!

http://quazymama.blogspot.com/ zei

Wat leuk.
Groetjes Joke en fijne Pinksterdagen.

Cybele's patch zei

Leuk borduurtje Ines. Ik ben ook heel benieuwd naar de Sweet Memories. Ik doe niet mee, maar het lijkt me wel een heel leuk project.

Heleen zei

Ach jij maakt ook al zo'n leuk boek. Lijkt me ook heel leuk alleen gebruik ik zoiets volgens mij niet. Maar wel leuk voor de heb.LOL