zaterdag 16 mei 2009

Een fout blokje en een kleinzoon

Gisteren het eerst blokje gemaakt van de CDW, maar ik ben er niet tevreden over, het trekt hier en daar een beetje en ik denk dat het komt omdat ik alle patroontjes in 1 keer heb gesneden en dat ze daardoor toch iets veranderde in maat, ik heb het 2 maal uitgehaald en weer in elkaar gezet, maar het blijft trekken, ook als ik het op de machine doe, vandaag ga ik ze een voor een knippen en dan opnieuw in elkaar zetten, wat een pietlut ben ik toch ;-)

We hebben vanaf gisteren onze oudste kleinzoon te logeren, hij wordt begin juli alweer 14, wat vliegt de tijd. Hij vindt het nog steeds gezellig hier en daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Het nieuwe bed vond hij heerlijk en ik geloof hem, want hij ligt nog steeds te slapen, opa trouwens ook :-)), hij is mee geweest naar Ikea toen we het kochten en meneer vond het nog gezellig ook.
Straks gaan we met zijn drieën naar het dorp en gaan we allerlei lekkere dingen uitzoeken voor vanavond, want hij wil graag de film zien met Tim Allen, die in een hond verandert, DH en hij zitten dan te genieten en ik neem een blokje om te naaien, zo zijn we allemaal tevreden.

9 opmerkingen:

supergoof zei

Dat belooft een fijne dag te worden!
En met zo'n gezellige avond in het vooruitzicht hoeft 't eigenlijk niet erg te zijn om 't blokje nog een keer te maken.
Als 't niet helemaal naar m'n zin is, doe ik 't ook altijd weer over,...
:o)

Balsemien zei

Wat klinkt het allemaal gezellig Ines. lekker genieten met elkaar! Kan me voorstellen dat je het toch weer opnieuw gaat proberen, anders blijf je je ergeren, toch?
Een heel fijn weekeinde!

Cybele's patch zei

Ines, wat leuk dat je ook aan de CWDQ bent begonnen. Sta je ook op de lijst voor de maandelijkse update?
Fijne avond (maar dat zal wel lukken als ik het zo lees!)

Anoniem zei

Hoi Ines,
Gezellig zo met je kleinzoon,is alle aandacht eens even voor hem.

Alle blokjes in een keer snijden is inderdaad gevaarlijk.Als ik het doe, dan strijk ik de stofjes eerst op elkaar, dan plakken ze.
Het lijkt wel of je middelste baan groter is en met name die donkere driehoek. Pruts maar lekker verder, het wordt wel wat bij jou.
Groetjes Hermie

Annelies zei

Veel plezier vandaag. Jammer dat je blokje over met.

Anoniem zei

Lieffff zo'n jongen genieten bij oma & opa

Mijn DS(15) heeft geen grootouders meer en dat is echt een gemis.

Maar met zijn moeder een leuke film kijken en wat lekkers lukt ook nog wel ;-))

Heel fijn weekend !!!

mm

Katrien zei

Leuk dat je ook meedoet met de CWD,dit blokje heb ik nog niet gemaakt maar zag wel al dat er onregelmatige driehoekjes in zaten en sommige in spiegelbeeld.Succes.

Ingrid. zei

Veel plezier met elkaar !
Groetjes Ingrid.

Judith zei

Wat een mooi blokje heb je gemaakt.