zondag 10 mei 2009

Er zijn er weer 2!!!!!!!!!!!!!!Hier zit er weer een, zou het toeval zijn?????????????Gisteren heeft DH het balkon opgeruimd en nu gaan ze hier weer nestelen...........zouden ze gedacht hebben, dat ze hun kroost niet op een aso-balkon willen groot brengen..............je zou het haast gaan denken en ze hebben nog gelijk ook :-)
Hier kan je goed zien dat hij/zij allerlei nestspul in haar/zijn bek heeft, er is dus goede hoop dat er toch wat staat te gebeuren hier.

Gelukkig staat de tuintafel een stuk verder op het balkon dus de rokers kunnen via de slaapkamer zo plaatsnemen met hun verslaving ;-) en als het moet kan de tafel nog een meter of 2 naar achteren, ons balkon is nl. 7 meter lang, jammer genoeg maar 1.55 breed.
Hier wil je je kroost toch wel op laten groeien en straks staan er nog meer planten, want het ziet er nu nog wat zieligjes uit en de planten zijn ook nog klein, het zal best wat worden.
Fijne zondag allemaal.

5 opmerkingen:

Balsemien zei

Hoi Ines, ik kom weer even bij je buurten: gezellig. Mooi dat de vogeltjes weer aan een nieuwe ronde beginnen.
Een heel fijne zondag!

Joke zei

Wat een gezellig plekje daar bij jullie!

Anoniem zei

Hallo Ines,
wat een gelukkie dat ze terug zijn.
zitten jullie nu niet op het balkon, ondanks het mooie weer?
Jij zult ook wel full house hebben vandaag.
groetjes hermie

Yvonne aka sommeke zei

Aaah fijn dat er toch een nieuw vogelgezinnetje komt! Zo leuk om naar te kijken!

Crea Annemieke zei

Hoi Ines,

Je hebt een gezellig balkon hoor.Nu maar hopen dat de vogeltjes dat ook vinden en de rust hebben om een nestje te maken.

groetjes van Anne mieke