vrijdag 20 maart 2009

HAL

Het is weer HALtijd, voor je het weet is er alweer een maand voorbij, de tijd vliegt echt, het heeft nu wel een voordeel want de lente kom met rasse schreden nader en dat is toch puur genieten. De gemeente is dagen bezig geweest om het parkje weer zomerklaar te maken, alle heggen zijn gesnoeid, de heuvels zijn weer opgehoogd en opnieuw ingezaaid, voor het kleine grut is er weer een nieuw glijbaantje met klimrekjes en er staan twee verse wipkippen, het is te hopen dat er weer geen ophokplicht komt, want dan zit je weer met twee wipkippen. Voor de iets grotere kinderen zijn er twee doeltjes geplaatst en is de schommel met toebehoren weer nagekeken, in het midden staat een pingpongtafel en aan de kant een jeu de boule baan, wat kan een mens nog meer wensen.
Straks ga ik gezellig met jongste DD en het spookje naar de Xenos in Zoeterwoude-Rijndijk om de laatste spulletjes te kopen voor haar partners yogakamer, die hij voor zijn verjaardag krijgt.
Het spookje gaat ook naar yoga, volgende week donderdag krijgt ze haar eerste les, ik ben benieuwt of het wat is voor een net driejarige peuter.
Daarna mijn moeder ophalen voor een rondje dorp en bij de Kijkshop een gourmetstel kopen voor mijn DH's verjaardag van volgende maand, de Kijkshop stopt er mee en ik heb nog aardig wat freebees en ze geven nu ook nog korting en ik ben een hollander, dus waar koopjes te halen zijn................. ;-)

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Goedenmorgen Ines,

Wat is je haakwerk mooi geworden.Moet het een sprei worden zeker?
Gezellige drukke dag voor de boeg , geloof ik.
Groetjes Annemieke

Anoniem zei

Wauauw Ines, wat knap! Als ik dat zie, dan jeuken mijn handen. Ik ben niet zo'n haker, krijg altijd snel last van mijn polsen, maar het ziet er wel mooi uit, een soort kant!
Een heel fijne dag1

Anoniem zei

Ines, bedankt voor je update!
Je sprei wordt mooi.
Een fijne dag.

Anoniem zei

Groot gelijk toch !
Mooi haakwerk.
Alvast een goed weekeinde , groetjes Ingrid.

Miriam zei

Ik schrik me wild joh! Het is vandaag de 20e en de update datum is toch de 21e. Affijn, een dagje vroeger of later doet er niet toe, maar ik was even een hele dag kwijt geraakt. Je bent al een lekker eind op weg met de HAL!

Groetjes,
Miriam

Annelies zei

Wat wordt je haakwerk mooi.
Goed weekend !

Anoniem zei

Wat ziet het er al mooi uit.