donderdag 12 maart 2009

Waar is de zon?

Gisteren het leuke quiltje van Lappeleintje http://www.lappenleintje.nl/ afgemaakt en hij is echt leuk geworden en heel vrolijk met die dansende kuikentjes.

Gisteravond kwam ik er opeens achter dat ik als de wiedeweerga mijn rijbewijs moet verlengen, hij is precies 2 dagen overtijd, beter hij dan ik natuurlijk ;-) maar je moet er toch niet aan denken dat je aangehouden wordt, dus straks snel naar het stadskantoor en niet te vergeten van die prachtige pasfoto's laten maken.

Gisteren ook nog dit paneeltje gevonden en dat komt goed uit, want ik kan nu 4 paneeltjes bij elkaar hangen, 2 blauwe en 2 rose. Ik zal nog maar eens verder zoeken, wie weet wat ik nog allemaal tegenkom ;-)

Straks mijn moeder ophalen, de boodschappen hebben we gisteren al gedaan, kan ze zich helemaal storten op de sjaals die ze voor al de zes kleinkinderen aan het breien is, ze heeft er al 3 af en daar waren er 2 voor het spookje bij, want die had de hare verloren.

Verder blijft alles weer eten en heb ik morgen eindelijk weer eens een dag voor mezelf, denk ik, want hier weet je het maar nooit, je moet er toch niet aan denken dat het hier ineens rustig zou zijn :-)


9 opmerkingen:

Leintje zei

Wat is íe leuk geworden, het paasquiltje. Leuk ook met die verschillende corners! En het klinkt als een gezellige, maar drukke dag, maar je zou ook niet anders willen toch. 't Is bij jou net de familie doorsnee uit Italie!

supergoof zei

LOL
Ik moet altijd lachen om jouw spookje!
Ze lijkt me geweldig!
:o)

Crea Annemieke zei

Goedenmorgen Ines,

Dat vraag ik me ook af, waar is de zon.Binnen maar zonnig maken.Moet lukken bij jou met zoveel aanloop en bezigheden.
Fijne dag hoor,
Annemieke

Annelies zei

Wat een gezellig quiltje is het geworden. Let op met je rijbewijs, want het heeft volgens mij ook invloed op je verzekering als je onverhoopt een ongeluk krijgt.

katrien zei

Leuk paasquiltje en op tijd af.

ingrid zei

Vrolijk quilt !
De zon ben ik ook al de hele dag aan het zoeken...
Groetjes Ingrid.

lut zei

Leuk paasquiltje! Hopelijk wordt het een zonnig lenteweekend.

Cindy at her Country Home zei

Wat een schatje is je quiltje geworden en een schat is jouw "spookje"! Heb voor het weekend een zonnestraal voor je meegebracht Ines, komt ie... Liefs Cin X

Balsemien zei

Zo wat ben je toch een drukke bezige bij: vrolijk lentequiltje en allemaal schilderijtjes, boodschappen, en koken...
De zon is overigens hier vandaag, ik hoop ook bij jou!