dinsdag 3 maart 2009

Herfstbos

Eindelijk is het schilderij klaar en het staat nu te drogen, zal nog wel even duren voor het goed droog is, want het is een olieverf. Mijn vriendin kan nu een plaatsje gaan zoeken om hem aan haar muur te hangen en dan kan ze genieten van een herfstbos. Verdient heeft ze dit schilderij want ik heb van haar vorig jaar een hele berg lapjes en lappen gekregen, ik kan voorlopig voort met quilts maken, zij is het ook geweest die mij deze verslaving heeft bijgebracht en ik geniet elke dag van deze verslaving ;-)

Morgen naar de tandarts, gek toch dat ik me altijd en beetje druk maak als ik naar hem toe moet, ik heb een schat van een tandarts en als ik eenmaal op de stoel lig is er ook niets meer aan de hand en echt veel hoeft er ook nooit gedaan te worden, meestal een beetje tandsteen verwijderen, maar toch............... zal wel met vroeger te maken hebben, toen je als kind alleen in zo'n enge bus moest die toendertijd alle scholen aan deed en meestal waren het van die stuurse oudere mannen, die je zo wie zo al eng vond, gelukkig is dat tegenwoordig anders, maar naar de tandarts gaan blijft altijd een beetje eng.

11 opmerkingen:

Adrie zei

kunnen we elkaar de hand geven Ines! Ik moet ook morgen "onder het mes" bij de tandenpeuter en ik ...... in m'n broek daarvoor! Er moet een renovatie gebeuren van mijn voortanden, dus foto's, happen,bestaand plaatje met 1 tand daar laten en dan 's middags terug, trekken en nieuwe tanden aan het plaatje direct daarna in de mond! BBRR, ik moet er nog even niet aan denken, anders slaap ik vannacht niet!

Adrie zei

Trouwens.....mooi schilderij heb je gemaakt! Knap hoor, ik wou dat ik dat kon.

lut zei

Dit is een prachtig schilderij.
Succes bij de tandarts.

Cindy at her Country Home zei

Wat ben je een kunstenares Ines, PRACHTIG! Je vriendin mag met dit schilderij zichzelf echt van geluk prijzen. Tandarts...dat stukje laat ik gauw voorbij gaan. Sinds vorige week do. ben ik vanaf 1 januari er eindelijk vanaf met de nodige kiespijnen en wil ik de praktijk voorlopig niet meer zien hahahah...!
Liefs en een lentegroetje van CinX

Crea Annemieke zei

Wat kan je altijd gezellig schrijven en ons een blik in je leven laten zien, met van alles en nog wat.
Mooi schilderij hoor!
Voor morgen sterkte, en er zijn altijd nog veel ergere dingen.

Groetjes van Annemieke

Johanna Zweden zei

Wat een prachtig schilderij is dit. Wat zal ze daar van gaan genieten.
Groetjes Joke

Leintje zei

Wat ene plaatje van een schilderij. Zoiets hing vroeger ook bij ons thuis op een prominente plek, maar deze doet er niet voor onder! Bijzonderknap hoor.
Hoe was de tandarts? Heb je het weer overleefd?

GRANNY'S HOUSE zei

Dank jullie wel voor de complimenten :-D

De tandarts maakt er een halszaak van en ik mag volgende maand weer terugkomen, mijn tandvlees trekt zich terug en daar gaat hij wat aan doen.

Groetjes
Ines

Anoniem zei

ik ben er stil van, zo mooi
liefs Hermie

mia zei

Ik zag de reactie al, maar zeg het toch nog even , wat zal ze blij zijn .
groetjes doei doei tot gauw.
Ikkes

Anoniem zei

Prachtig schilderij.
Dus daar ben je ook al vaardig in.

Ik wou dat ik het kon.

Van de tandarts ben je al lekker af, denk ik !!?

EN nu, een voorjaarsschilderij !!?

MM