zondag 1 maart 2009


Zie zo, even rust, geen kinderen en kleinkinderen en ook even geen handwerkje, gewoon lekker op mijn luie k.... zitten en genieten van de stilte in huis, niet te lang hoor, want voor je het weet is het hele spul weer over de vloer en dat is erg ;-)
Voor het geval jullie denken dat ik niets gedaan heb zet ik wat fotootjes neer van bijna al mijn werkjes die ik vanaf woensdag heb gedaan, buiten de grote hoevelheden eten die ik heb gemaakt voor man, kinderen en moeder, maar dat hoort erbij.

Verder vergeet ik nog foto's te maken van de mutsen die ik voor beide kleindochters heb gebreid, de een een gele met een vlecht en de ander een muts met allerlei kleurtjes en een wollig balletje aan de rand, ook nog grote en kleine wollige balletjes voor ze gemaakt want dat vonden de meiden leuk en samen met een kleindochter geborduurd en gepunnikt, gelukkig was het spookje er niet bij, want die vind dat alles voor haar is, nu kon ik lekker rustig met de twee meiden aan de slag en goed in de gaten houden dat ik ze alletwee genoeg aandacht gaf anders worden ze jaloers, wat dat betreft beginnen het bijna echte zusjes te worden, spinnekoppen zijn het af en toe, wat dat betreft zijn de jongens een stuk makkelijker.

5 opmerkingen:

Leintje zei

Ja, die kinderen kunnen er wat van onderling! Daan hier probeert de oortjes af te draaien van z'n kleine zusje!
Die medaillonquilt wordt werkelijk een plaatje Ines, bijzonder mooi. En fijn om te lezen dat e alleen maar heel druk bent geweest!
Groetjes, leintje

Yvonne aka sommeke zei

Wat een hoge productie heb jij!

inge zei

bezige bij ;-)

Annelies zei

Zo te zien ben je echt heel druk bezig geweest.

Balsemien zei

Wat ben je ijverig Ines! leuke dingen heb je gemaakt...