woensdag 18 maart 2009

Ik heb weer zitten blokken

Vandaag 1 LeMoyne star gemaakt op de snelle manier, maar wat zij een snelle manier noemt, vind ik het toch redelijk moeilijk, maar het zal wel wennen zijn, hij is niet echt heel mooi, maar ik doe het er mee, morgen nog een en dan volgen er nog andere sterren.
Ook de Dresden Plate is bijna klaar, hij moet nog met de hand op de stof geappliqueerd worden, maar dat is niet zoveel werk, er begint in iedergeval schot te komen in de quilt, ook al zal ik hem deze week nog niet sandwichen, het eind is in zicht.
Zaterdag hebben we waarschijnlijk de laatste les en eventueel wil ze er nog 1 dag aanplakken zodat hij gesandwiched kan worden, maar dat hoor ik zaterdag wel, een ding is zeker, ik maak hem echt nooit meer, hoe mooi hij ook is.
Vandaag met spookje en haar moeder naar Leen Bakker geweest en daarna naar Intratuin, want Jara kan altijd zo genieten van de ballenbak daar en je hebt werkelijk geen kind aan haar, alleen verbazen wij ons altijd hoeveel moeders hun kinderen daar droppen en verder alleen gaan winkelen, ik zou geen moment rust hebben, maar ik ben dan ook antiek, gelukkig zijn mijn dochters dat ook :-)
Mij arme DH ligt te snotteren en te proesten in bed, zijn keel doet zeer en hij heeft het om beurten warm en koud, ik zal hem dus maar een paar daagjes vertroetelen, want als een man een beetje ziek is, dan moet de hele wereld weten hoe ziek en zielig ze wel niet zijn ;-)
Morgen als de wiedeweerga naar het stadskantoor en mijn rijbewijs ophalen, dan kan ik zelf weer gaan en staan waar ik wil.
Daarna mijn moeder ophalen en boodschappen met haar doen, kijken wat we zullen eten morgen, want de jongste DD haar partner en hoe kan het anders, het kleine spookje eten ook weer hier, ik heb nog zuurkool, misschien dat ik dat klaar maak, alleen mijn DH lust dat niet, maar daar kan ik wel een stevig kippensoepje voor maken, is goed voor zijn verkoudheid ook.

11 opmerkingen:

leintje zei

Tja, ze zijn op sterven na dood als ze ziek zijn he! Die van mij kan er ook wat van, ik denk wel eens als hij echt iets krijgt geloof ik het niet eens! Maar, evengoed vertroetel hem toch maar even, want af en toe hebben ze dat nodig!
Gelukkig krijg je je rijbewijs weer vlot, ik heb het zonder het te weten 2 jaar volgehouden, en was al bang dat ik het opnieuw moest gaan halen, maar niets was minder waar gelukkig!

Je blokken worden mooi. Maak je borst maar nat, straks krijg je nog veel meer blokken!!!!

Yvonne aka sommeke zei

Mooie blokken toch!
En snelle beterschap voor 't zielig manneke ;-)

Annelies zei

Beterschap voor je man.
Ik vind een Dresdener Plate erg leuk om te maken, maar het is toch ook een blok waar redelijk wat tijd in gaat zitten.

katrien zei

hele leuke blokken .

Anoniem zei

Prachtig !!
Mooi het sterrenstofje .
Knap gedaan, ik doe je niet na hoor.

Brr, nee ik ZIT ook altijd OP mijn kinderen.

Arme DH, ja ze zijn 'zielig' hoor !!;-))

marian'ne m

Crea Annemieke zei

Wat een moeilijke blokken heb je gemaakt.Moet ook allemaal precies passen.Met dit werk heb ik geen ervaring, hoeveel ik ook al gehandwerkd en genaaid heb.

Fijne dag en zonnige groetjes van Annemieke

Hennie zei

Je blokken zien er mooi uit en beterschap met je man.
Groetjes Hennie

Corrie zei

Ha,ha,ha, ja de snof- en snuitgeluiden zijn overduidelijk aanwezig als er een koutje of griepje hen overvalt. Maar mannen hebben ook een veel lagere pijngrens dus misschien heeft dat ook invloed op griep enz.
Prachtige blokken Ines enne ... ik ben ook vreselijk antiek waar het de kleintjes betreft.

wilma zei

Mooi, Ines. Sterkte met de zieke!!

Balsemien zei

Hoi Ines,
Wat moest ik lachen om je opmerking over zieke mannen. Hoe herkenbaar... Mijn DH is stoer en sterk, totdat een griepje of zo hem omblaast... ik moet altijd een beetje lachen dan, erg hè?

Anoniem zei

Hoi Ines, ik loop een beetje achter met lezen,maar is manlief inmiddels weer opgeknapt?
Je schiet al aardig op met je sampler.
Een rand verkeerd er aan zetten is snel gebeurd, had ik vorige week nog, gelukkig zag ik het voordat de volgende rand er aan ging.
doei, groetjes hermie