zaterdag 14 maart 2009

Gisteren het vierde blok afgemaakt, deze serie is nu klaar en ik kan beginnen met de volgende vier, daar ben ik nog even mee aan het stoeien.
Deze moeten op een bepaalde manier gestikt worden en ze heeft het voorgedaan 3 weken geleden, maar ik ben het even kwijt, maar als ik er weer rustig voor ga zitten zal het kwartje wel weer vallen, voorlopig doe ik het even rustig aan, want het was me het weekje wel, alhoewel erg rustig zal het wel weer niet worden.
Vanmiddag gaan we naar de jongste DD die haar verjaardag en die van haar partner viert, morgenochten vroeg komt het spookje, want haar papa en mama gaan de zon begroeten met hun yogaclubje, maar dat is maar even, daarna hebben we de zondag voor ons zelf :-D

8 opmerkingen:

Heleen zei

Wat schiet je al lekker op met de mariners compas roos. Hij wordt heeeel mooi! Ik ben net aan de kompas begonnen. Ik hoop volgende week het middenstuk in elkaar te zetten. Ik zet je snel bij mijn volgers want ik vindt het leuk om te zien hoe je volderd.

Anoniem zei

dat wordt een pronkstuk deze mariners compass. Mooi! ik heb er twee af gezien bij onze quiltgroep, het is zo'n mooi patroon.

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Crea Annemieke zei

Hallo Ines,

Wat en mooie blokjes heb je gemaakt.Wat moet het worden?Een mariners compass!Ik weet echt niet wat dat is.
In ieder geval leuk dat je vanmorgen de eerste was op mijn blog.
Fijne dag,
Annemieke

Anoniem zei

Prachtig, en zo'n mooi patroon.

En knap hoor al die puntjes!!

Je kuikentjes hiervoor zien er zó gezellig uit.

Marian'ne m

Annelies zei

Hard aan het werk hoor met je blokken.
Ik denk dat hij erg mooi wordt !!

Katrien zei

Mooie blokken,en de kleuren vind ik ook al heel mooi.

Leintje zei

't Wordt een plaatje Ines! Wat een heerlijke hobby toch, niet?
Puzzel ze nog even.

Groetjes, Lein

Heleen zei

Goh, lees ik net nog even mijn reaktie! Wat een spelfouten. Sorry voor deze blog vervuiling. Ik leek toen wel dronken. Je sampler quilt is een beauty. Ik heb het middenstuk inmiddels ook klaar. Maar jij lijkt wel een diesel! Waar haal je de tijd vandaan. Ook nog allerlei andere dingen onder handen en nog de ukkies over de vloer. Petje af hoor!