vrijdag 17 juli 2009


Vandaag een hoekblok gemaakt, de eerste poging was te klein, ik had het niet goed opgemeten, maar nu is het goed en het ziet er weer mooi uit.
Vanmiddag gezellig met dochter en kleindochter naar Groenrijk geweest en daar werd ik getrakteerd op een prachtige blauwe Hortensia en een hangplant, het ziet er gelijk weer een stuk gezelliger uit op het balkon, zal er morgen weer eens een foto van maken, als het droog is tenminste, want de weersvoorspellingen zagen er niet best uit.
Ze hebben vanavond weer hier gegeten en na het eten zijn ze nog even gezellig in het park geweest, waar het spookje een overbuurvrouw met man en bruine lab tegenkwam en uitgenodigt werd om bij de buurvrouw wat leuke dingen te komen afhalen, dat was niet tegen dovemansoren en mevrouw kwam naar buiten met armen vol speelgoed en........8 vingertjes vol met ringen een armband en een ketting, ze kwam heel trots naar boven met beide handjes naar voren en met een zucht zei ze........nu ben ik een echt prinsesje, want ik heb nog meer ringen dan oma...., ze is dan ook heel tevreden samen met haar vader en moeder naar huis gegaan.

7 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Wat heb je dat prachtig geapliceerd Inez, zo mooi kan ik het niet hoor, ik had moeite met die rondingen.

groetjes, Jeannet

inge zei

mooi hoekblok!

Johanna Faber zei

O wat is je blok mooi geworden Inez, enig.
Prachtige je hoekblok.
Groetjes Joke

katrien zei

Mooi hoekblok heb je al klaar.

Yvonne aka sommeke zei

Wat ben je snel! Keurig hoekblok!
En LOL met spookje!
Goe weekend!

lappenleintje zei

Wat een mooi hoekstuk! Je begint een week later dan de rest, en zie, ej bent helemaal bij de kopploeg aangeland!
Dat spookje is net een ekster, dat wordt vast een dure tante voor een toekomstig echtgenoot. Dure hobby, dure sieraden, dus d'r schoonouders moet ze maar zorgvuldig uitzoeken (LOL)

wilma zei

Prachtig!!! Oh nu wil ik ook weer verder met het quiltje... ehm pardon. Quilt