donderdag 9 juli 2009

De helft zit nu in elkaar en het is weer aftellen met de rijtjes, ik vind de kleuren erg mooi, alle gekleurde stofjes zitten er nu in en ik ben dik tevreden.
Ook weer een blokje af van de CWDQ, het gaat niet echt snel, maar ik heb het de laatste tijd alleen maar vreselijk druk en vanmiddag kregen we te horen dat het spookje met haar vader en moeder schuin tegenover ons komen te wonen, Jara heeft hier een fanclub van groot tot klein en ze zochten al een hele tijd een huis hier dichtbij het park, maar er komt hier weinig vrij, nu is het nieuwe huis wel niet hun droomhuis, want dat ligt hier recht tegenover, maar het was mooi genoeg om te kopen, dus dat worden nog drukkere dagen hier, want ze krijgen half september al de sleutel.

Morgen is Aaron jarig en ik kreeg net de opdracht van hem om wat in zijn hyves te zetten en dat ga ik zo nog even doen, hij ligt nu in bed gezellig nog even televisie te kijken en hij geniet nog steeds hier. Vanmorgen is hij met opa naar de Sligro geweest en dat was een soort van luilekkerland, want er is altijd van alles te proeven, van vlees tot vis en van hartig tot zoet en wat wil je als puber nu nog meer. En dan heb je ook nog een klein nichtje rondlopen die haar grote neef adoreert en vanmiddag kwam daar ook nog Larissa bij, het spookje heeft dan ook beide om haar pinkjes gewonden, ze heeft samen met Aaron naar een tekenfilm liggen kijken en daarbij aaide ze steeds zijn haar en zei ze een paar keer hoe lief hij wel niet was, maar soms ook gek en met Larissa heeft ze in de slaapkamer gespeelt, op en onder de bedden en ze hadden keus, want er staan momenteel 3 bedden, gelukkig ga je met bijna 8 jaar ook nog mee in de fantasie van een 3 jarige die hen beide tot prinsessen bombardeerde en gelukkig leefde ze nog lang en gelukkig.
Het is nu weer lekker rustig in huis en dat zal nog wel de hele nacht duren, hoe het morgen is......geen idee........we zien wel.

12 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Het ziet er al heel mooi uit Inez !
daar mag je zeker tevreden over zijn, leuk he, en gefeliciteerd met je kleinzoon (?)

groetjes, Jeannet

Guute zei

't Ziet er al prachtig uit! Allez nu nog de andere helft!

katrien zei

Heel mooi is ie al.
En je CWD blokje ook hoor.

Leintje zei

Gefeliciteerd met de grote kleine jongen. Heerlijk dat je af en toe nog even mag afdalen naar de kinderlijke wereld. Het houdt je jong van geest!
Je AQ wordt prachtig hoor. Antiek en romantisch tegelijk!

Cybele's patch zei

Ines, wat ziet het middenstuk er veelbelovend uit. Wat gezellig dat Spookje zo dicht bij jullie komt wonen. Dat wordt genieten van beide kanten!

Annemieke zei

Dag Ines,

Hier eerst eens even een reactie .Door onze vakanties is er niet meer van gekomen.Maar we hebben zeker niet stil gezeten.Ben jij ook bezig aan de AQ.Wat leuk.Ik zie steeds meer deelnemers op de blogs.Veel succes en plezier met het maken.

Mag ik je hartelijk groeten, Annemieke

Inge Slaats zei

Móói Ines, prachtige stoffen en kleuren!
En jouw verhaaltjes over jullie spookje vind ik ook geweldig om te lezen....."spookje"...leuk hoor, zo'n naampje voor je kleinkind!

Anoniem zei

Oooohhhh, wat leuk Ines, is handig voor beide families denk ik.Jammer dat ze niet het huis hebben kunnen kopen recht tegenover jullie,ach ja komt misschien nog wel ooit....
liefs Hermie

Cisca zei

Je hebt mooie kleuren gekozen. Mijn middenstuk is geknipt, ik ga zo gauw mogelijk beginnen. Wat wordt hij mooi,hè.

Groetjes, Cisca

Anoniem zei

Wat mooi je midden stukje, prachtig.
O helemaal vergeten mijn CWD blokken, die van jou is mooi, ik ga ze meteen erop zetten, het is vandaag de 11de, O jee.
Groetjes Joke

Anoniem zei

jij ook al met Guute's antieke in de weer, mooi wordt ie!

Marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Corrie zei

Há Ines, door je heerlijke geschrijf over de kleinkinderen, waarin ik zoveel herken zou ik bijna vergeten om je blokjes te bewonderen en je werk aan de prachtige antieke quilt.
Ik wens je een heel mooie dierbare zondag toe met je geliefden.