zondag 12 juli 2009

Een huwelijk en een blok


Vandaag blok 5 van de CWDQ gemaakt en nr. 6 ligt klaar om aan te beginnen, maar daar had ik niet zo'n tijd voor vandaag, want.............Dit mooie stel, mijn oudste dochter en haar lief kwamen vanmiddag hier om ons als getuigen te vragen voor hun voorgenomen huwelijk, ook zijn ouders zijn gevraagd en de bedoeling is dat zowel haar kinderen als zijn kinderen de trouwakte ondertekenen, dan worden alle kinderen erbij betrokken en hebben wij als oma's en opa's officieel extra kleinkinderen erbij, nu moet ik wel streng op dieet gaan want ik wil niet als een tonnetje rond op de foto's staan ;-) Ze maken er geen ontzettend groot feest van, wel een receptie en daarna een diner met alleen de zeer naaste familieleden en daar ben ik weer blij mee, ik heb het nooit zo op mensenmassa's. Deze dag is er een geworden met een gouden randje :-D

14 opmerkingen:

Berna zei

Gefeliciteerd!! Wat een mooie dag heb jij gehad. Het stel ziet er gelukkig uit.

Anoniem zei

Ha Ines, wat leuk, gefeliciteerd en wat lief om jullie als getuige te vragen en de kinderen te laten tekenen.Jij bent wie je bent, wel aan denken hoor!!

Anoniem zei

o ja, groetjes hermie

Yvonne aka sommeke zei

Proficiat!

lut zei

Van harte gefeliciteerd!!!

katrien zei

Proficiat !!!!!

Leintje zei

Meisje, wat een heerlijk nieuws. 't Is toch altijd weer mooi als het echt bezegend wordt met een officieel papier, en zo te zien zijn ze zelf dolgelukkig, dus wat wil je nog meer. Dat lijnen doe ik met je mee, want mij kun je ook zowat rollen, al is de weegschaal al een pietsie minder overstuur naar de weegbeurt van vanmorgen, maar er moet minstens 10 kilo af. Groet, Leintje

YokkoBears zei

Fijn voor je ....... zo'n dag met een gouden randje.

Mascha zei

Gefeliciteerd! Dat is weer iets moois om naar uit te kijken.
Groetjes Mascha

Johanna Zweden zei

O wat een leuk bericht, van harte gefeliciteerd , enig hoe ook de kinderen erbij betrokken worden.
Rustig aan met de lijn, niet aan denken dan gaat het vanzelf, van de opwinding van het bericht vandaag val je vanzelf af.
Groetjes Joke

inge zei

gefeliciteerd!

Anoniem zei

hoi Ines wat een gewedlig vooruit zicht het huwelijk van je dochter van Harte gefeliviteerd . ook voor het bruidspaar in spe.
leuk en gelijk al nieuwe kleinkinderen erbij een gezellige boel allemaal.
tja lijnen meid maak je niet gek hoor je bent wie je bent en zij zijn er tevreden mee anders hadden ze je niet gevraagd . maar oke ik ga met je mee lijnen zag vanmorgen dat het heir ook niet na benden wil en ja die weegschaal gaat maar tot 120 hahahahah dat ben ik niet hoor maar je weet nooit he?
liefs van christine

lida zei

Ines en ook jullie kinderen van harte gefeliciteerd met het voorgenomen huwelijk, veel geluk gewenst en een gouden dag om in het boek bij te zetten! Heb je ooit zo makkelijk kleinkinderen gekregen!! Trouwens, mooie blokken!
Groetjes
Lida

Guusje, zei

Van harte gefeliciteerd en wat een goed idee om de kinderen ook te laten tekenen. Wat heb je ook een mooi CWDQ blok gemaakt.