donderdag 16 juli 2009


Het tweede sterretje is ook af, morgen weer een, dan schiet het lekker op, ik heb ook al een groot gedeelte af van de schaapjes, daar moet nog een achterkantje achter en dan de randen, het wordt een gezellig kneuterig quiltje, hierna wil ik het huisjesquiltje doen van Lein dat is zo'n schatje, er zitten veel te weinig uren in een dag ;-)
Vanmorgen was het gezellig wakker worden met het spookje, half 10 kwam mevrouw haar bed uit met de mededeling dat ze nu genoeg geslapen had en daar had ze gelijk in.
Na het nuttigen van een krentebol en een beker chocolademelk wilde ze even tv kijken, dat duurde maar kort want je kreeg als snel Blue's clue's en dat was volgens haar alleen maar BLA BLA BLA BLA en ze liep met haar neusje in de lucht de kamer uit en ging in de slaapkamer met de knijpers spelen, dat was nl. allemaal familie van elkaar en daar werd een heel verhaal omheem verzonnen.
's Middags mijn moeder opgehaald en boodschappen gedaan, daarna kwam het spookje weer, want haar moeder moest naar de kapper, het hele spul heeft uiteraard hier gegeten en nu heerst er een zalige rust in huis en dat duurt zeker tot morgen ;-))

11 opmerkingen:

katrien zei

Je gaat goed vooruit met de sterren.Mooi hoor.

lappenleintje zei

Wat is het toch ook een heerlijk trutje, dat kleine ding! Zo kan je ze wel opvreten, niet?
Je sterretjes worden mooi, en je werkt hard hoor! Ik heb eindelijk vandaag m'n hobbsboek af kunnen maken, en morgen neem ik een hele dag vrij! Ga ik heerlijk met de lapjes in de weer.....

Cybele's patch zei

Wat zijn je sterren mooi geworden. Je schiet al flink op.

lut zei

Ja, je quilt gaat goed vooruit en wordt prachtig!
Wat een leuk spookje toch :-)
Fijn weekend.

Yvonne aka sommeke zei

Prachtige sterren!

Inge Slaats zei

Mooie sterretjes, ik ben gisteravond ook begonnen, leuk om te doen hè!
Dat spookje van jullie, hoe oud (jong) is ze? Ik geniet me suf om die verhaaltjes over haar, herken veel van mijn eigen kleinkinderen, heb ook één kleindochter (5 jaar), die heeft wel iets van jouw spookje. Mijn andere kleinkinderen (5,3 en bijna 2) zijn jongetjes en die zijn echt stukken minder enerverend ( maar wel net zo leuk...)dan die ene kleindochter LOL

GRANNY'S HOUSE zei

@Inge: Jara is 3 en wordt 2 januari 4, als ik alles op zou schrijven wat ze zegt, dan ben ik de hele dag bezig, ik vergelijk haar met de oudste kleindochter van 8 en die was lang zo bijdehand niet, terwijl die een oudere broer heeft, maar die is dan weer heel aanhankelijk en het spookje is niet zo scheutig met knuffels.

Groetjes
Ines

Groetjes
Ines

Balsemien zei

Hoi Ines,
Prachtig wordt je GAQ!
Ik ben nog niet met deel 2 begonnen en ga dat ook pas na mijn vakantie doen. Leuke verhalen over je kleindochter. Het is bij jou echt de zoete inval!
Fijne dag!

yvonne zei

Wat zijn die sterretjes mooi geworden .
Ik zal daar wel een hele quilt van willen maken groetjes yvonne

Guute zei

Goed gewerkt, Ines! En dat met je spookje om je heen.

wilma zei

Dat ziet er al goed uit!!
Mooie quilt zijn wij toch aan het maken!!