woensdag 22 juli 2009Dit zijn de laatste twee hoekblokken en ik heb de geappliqueerde sterren weer met andere stofjes gedaan en het is een mooi geheel geworden.

Hier het hele middenblok, er moet nog een rand stof omheen en dan krijgen we een rand met sterren, ik denk dat het een prachtige quilt gaat worden.

Vanmiddag met de jongste DD wat kleine boodschappen gedaan en daarna is ze hier gaan rusten en heeft het spookje zich moeten vermaken met alles wat oma in huis had en dat was genoeg. Ik heb maar weer een pan nasi gemaakt want ze bleven natuurlijk eten.
Ik heb eindelijk onze auto weer terug en de remmen doen het weer, morgen dan ook weer gezellig met mijn moeder op stap, boodschappen doen en even een dorpje pakken, hebben we een tijd niet gedaan, ze blijft weer eten en ik heb zo'n donkerbruin vermoeden dat de Tamara en gevolg dat ook willen.
Het spookje ligt hier heerlijk te slapen en die vindt het maar wat gezellig bij oma en opa in de slaapkamer en morgen is ze later wakker dan wij, want ze slaapt altijd uit, zeker tot een uur of half 10, morgen maar witlof maken, lekker met een gekookt aardappeltje en vlees, ik kook de gesneden witlof en doe er dan een 1/2 pot aardappel anders doorheen en dat smaakt goddelijk en is zo simpel als ik weet niet wat.

Nu naar Midsummer murders kijken, het is wel een herhaling maar dat deert mij niet.

15 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Ines,
ik had al een paar keer gekeken, nu staan ze er dan op,het wordt echt schiterend.
groetjes Hermie

Berna zei

Hij wordt echt prachtig!
Veel plezier morgen en met je logeetje.

A3jana zei

Hij wordt heel mooi, Ines! En je brengt me gelijk op een goed idee voor de witlof, die ik in de kast heb liggen voor morgen! ;-))

groetjes, Adrie

martine zei

Het wordt een beauty.

lappenleintje zei

Wat is je middenblok mooi geworden zeg! Super! En nou niet gauw bij Guute zeuren om een volgend deel hè (lol).
Die remmen, is dat een besmettelijk virus? Vorige week ik, nu jij. Ik had geluk dat m'n buurman het repareerde; inclusief nieuwe achterbandjes was ik maar 125 euri kwijt, dus dat was mazzel hebben. Toch heb ik de duurste auto hier in het dorp, want hij staat het meest stil...
Groet, Leintje

Anoniem zei

Zo mooi al die sterren erbij.
Knap hoor !!

Jij zal je niet snel vervelen met die gezellige aanloop allemaal !!;-)

MM

lut zei

Je quilt gaat heel mooi worden. Ines, jij kan waarschijnlijk heel erg goed koken, anders zou je niet steeds een volle tafel hebben.
Fijne dag!

quilting Jeannet zei

Mooi geworden Inez, op naar de volgende rand, wat zal dat een klus gaan worden......

groetjes, Jeannet

Grandma's Kitchen zei

Schitterend Ines, je blokken!
Hele mooie stofjes heb je gebruikt.

Groetjes van Ria

wilma zei

Prachtig!!!
Wat is hij mooi geworden!!

Johanna Zweden zei

O wat mooi, schitterend wat gaat dat een mooi quilt worden.
Groetjes Joke

katrien zei

Mooi geheel is het nu al.

Heleen zei

Ohhhhhh wat isie mooi geworden. Wat een prachtig geheel en die kleuren!! geweldig. Ja die rand met al die sterren lijkt me nog een hele klus. Pffff....moet er niet aan denken dat ik er ook aan was begonnen. Was volledig overspannen geraakt.

inge zei

mooi!

Erna zei

Het ziet er geweldig uit. Ben wel benieuwd hoe breed de rand is die er nog aan moet.