woensdag 8 juli 2009

Dit is blokje 7 van de NI, die hadden jullie nog tegoed van mij, ik doe het in mijn eigen tempo, want ik vergeet het toch altijd neer te zetten als de andere dat doen, geld ook voor de mandjes, die vergeet ik zelfs op de foto te zetten, maar dat komt nog wel, wat in het vat zit...........
Gisteren even een fotootje gemaakt om het resultaat te bekijken, ik vind het erg mooi worden en de gekleurde blokjes zijn mooi passende rozenstofjes, ik heb nog 2 baantjes klaarliggen om eraan gezet te worden en dan ben ik op de helft, ik zit lekker rustig in mijn stoel met de hand te patchen en dat is zo lekker rustgevend.
Het gaat hier weer gezellig druk worden, vandaag komt de oudste kleinzoon logeren t/m vrijdag, dan gaat hij samen met zijn zus 3 weken bij hun vader logeren en dan zie ik hem ook niet.
Vanmiddag boodschappen doen en met hem een cadeau kopen voor zijn 14e verjaardag a.s vrijdag en zijn rapport, want hij is gelukkig over naar de 2e. Morgen komt zijn zusje ook hier naartoe en voor haar heb ik ook een verrassing voor haar rapport, mijn moeder is dan ook hier en het spookje met haar ouders ook, ik maak een wokpan vol nasi, is wel zo makkelijk met een huis vol, maar tussendoor moet er ook nog gequilt worden, ik hoef mij dan ook niet te vervelen.
This is block 7 of the NI, I always forget to put a foto at hte same the the other NI'ers does it, so I am always to late, I do it in my own tempo now, that's much easyer for me.
Then I took a foto yesterdag from the part of the Antique quilt, just to see how the colors are and they are beautiful, I use only rose fabrics and for the behind off-white, I've 2 parts waiting to sew on, than I'll be halfway.
It will be a busy overhere, my grandson is coming over to stay for a few day's, this afternoon we will get him a birthday and rapport present, because after the schoolholiday he goes to the second class, his sister will come tomorrow and for her we also have a surprise, then my mum, little granddauther and her parents will also join us and I make them all a nice chinese meal, which is very easy with so many people.

8 opmerkingen:

Berna zei

Wat een gezellig huishouden heb je toch! Veel plezier met je kleinzoon (en de rest natuurlijk) en alvast gefeliciteerd met zijn verjaardag!

Anoniem zei

Ines je Ni blok ziet er mooi uit hoor en doe het lekker rustig aan fijn is dat he? om te patchen op de hand ik doe ook alles op de hand . ik zie dat je antieke quilt ook al begonnen ben mooi hoor .ik moet de stofjes nog uitzoeken en kopen maar ik sla alles op en maak hem als ik er aan toe ben .

christine

Cybele's patch zei

Ines, wat is het toch altijd een gezellige boel bij jou thuis. Ik geniet zo van die verhaaltjes. Je NI blok is mooi en het beginnetje van de antieke quilt ziet er veelbelovend uit.

katrien zei

Mooi NI blok.
En leuk begin van de antieke quilt.

Wilma zei

Je NI blok is mooi!!Je middenblok wordt erg mooi, ines. Ik ga straks als ik van de tandarts terug ben ook eens wat blokjes aan elkaar zetten....

martine zei

Heerlijk al dat jongvolk over de vloer maar wel knap dat je dan nog zoveel doet tussendoor.

Leintje zei

Als ik jou zo lees heb ik spijt dat ik niet een weduwnaar met 3 kinderen ben getrouwd zoals m'n vader altijd dacht dat er zou gebeuren, want ik hou zo van grote gezinnen en families, dus het is fijn dat we zo met je mee mogen genieten!
Je Ni blokjes is schoon, en je antieke quilt wordt een plaatje! Lekker zo he, met het handje!

Groetjes, Leintje

berthi zei

Wat een gezellige boel, en dan ook nog tijd vinden om te quilten! Poehpoeh, waar haal je tijd vandaan!