zondag 2 november 2008Gisteren weer eens een appeltaart gebakken, hij smaakte heerlijk en iedereen heeft er van zitten smullen, ik moet alleen heel erg uitkijken dat ik er niet teveel van eet, want mijn gewicht begint aardig op te lopen, maandag maar weer eens lief naar Sonja kijken en weer keurig in het gareel gaan lopen, was eten maar niet zo lekker ;-)
En zie hier de schuldige van het gebak, het Grandma's kitchen quiltje, maar het is wel een schatje geworden en je bent er ook zo lekker op je gemak mee bezig.

Volgend jaar wil ik alle patroontjes van haar als een quilt as you go manier aan elkaar gaan zetten, dan heb ik voor 2009 een soort journaaltjes quilt lijkt me best leuk.


Vanmiddag ga ik wat zitten breien en wat aantutten er zijn genoeg dingen waar ik mee bezig ben, ik wil ook nog borduren, heb schattige patroontjes van Matroeska's en ook een hele mooie biscornu, dan mijn medallion sampler nog, mijn plaid, teveel om op te noemen, genoeg UFO's, maar wie heeft die niet :-)

6 opmerkingen:

Ria zei

Wat is ie weer leuk geworden, je quiltje! En wat een leuk idee om ze volgend jaar allemaal in één keer aan elkaar te maken!


Groetjes, Ria

GRANNY'S HOUSE zei

Allemaal aparte kleine quiltjes werd me iets teveel, maar jou patroontjes zijn te leuk, vandaar dat aan elkaar zetten :-)

lappenleintje zei

Wat ben je toch een bezige bij! Is een leuk klein quiltje, die taart, en zal leuk zijn ze allemaal in een quilt verwerkt te zien.
Je kunt je hart ophalen, want voorlopig blijven je handjes niet stil.
En Sonja moet mij ook maar eens vermandend doe gaan spreken....

Adriejana zei

Wat leuk Ines! Ik wist niet dat jij een eigen blog had! hij staat nu in mijn favo's hoor! ;-))
Leuk was deze ook weer om te doen hé?

lut zei

Leuk quiltje! Ik heb alvast pakken ufo's en 'k wil er ook vanaf.

Brigitta zei

wow, je hebt hem al klaar! Ik moet nog beginnen hoor.
Ik ben trouwens wel nieuwsgierig naar dat Matroushka borduurpatroon, heb je daar een voorbeeld van?