zondag 23 november 2008

2 Jarige joppenRoy (10) en Dylan (4) vierden vandaag alletwee hun verjaardag en de reactie op hun verjaardagsquiltjes was zo leuk, Roy was er echt heel gelukkig mee, "nu heb ik er ook een oma" en Dylan, "ja....mooi" die zag je denken, wat moet ik er mee, maar die was dan ook rondom gelukkig met zijn takelwagen van Cars en uiteraard was Roy ook blij met zijn cadeau.
Tirzah moest nog langs de dokterspost, want die was zo vreselijk benauwt, blijkt ze een longontsteking te hebben en ze heeft nu antibiotica en een puffer, eigenlijk zou ze haar bes in moeten en de visite naar huis sturen, maar ja dat doet ze niet, want de kinderverjaardag is belangrijker dan haar gezondheid, gelukkig is ze morgen vrij, want ze is nog in staat om met een ziek lijf te gaan werken ook, hopelijk slaan de medicijnen snel aan.

Nu ga ik weer even verder met deze kerstquilt die ik voor mijn moeder aan het maken ben, het paneel heb ik van een lieve vriendin gehad, ik wilde hem eerst voor mezelf houden, maar mijn moeder vond hem zo mooi, tja en wat doe je dan.......ik ga hem quilten met goudkleurig garen, want dat is lekker kersterig.

2 opmerkingen:

lappenleintje zei

Beterschap met je dochter! Een longonsteking is niets om mee te spotten. Mooi dat de kinderen toch een mooi feest hadden, en met zulke cadeau's kan het natuurlijk niet anders!
Enne... luie-vrouwen-plak is gewoon vliesofix, maakt applicaties een stuk makkelijker én sneller, en met die leuke festonsteekjes (die ook op m'n machine zitten)is het echt een peuleschil!

Groetjes, Leintje

Anoniem zei

ik kan me voorstellen dat je moeder de kerstquilt mooi vind. Hij is erg leuk geworden.Die had ze nu dus mee naar huis,dan heb ik er toch een foto van gezien.
groetjes hermie